Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kampanye Sa Ka Fête Dominica diluncurake

Pilih basa sampeyan
Kampanye Sa Ka Fête Dominica diluncurake
Kampanye Sa Ka Fête Dominica diluncurake
ditulis dening Harry S. Johnson

Kampanye Sa Ka Fête Dominica ngluncurake lan nampani pengunjung saka Karibia kanggo nemu Dominica, Pulo Alam!

Sa Ka Fête, sing nalika diterjemahake saka kreole tegese Apa Ana, tema sing cocog kanggo ngundang pengunjung menyang Dominica. Sa Ka Fête Dominica nyoroti budaya sing subur lan apik ing Dominika menyang Kampanye lan diantemi kanggo stimulasi plancongan menyang Dominika ngirim pesen yen kita mbukak kanggo bisnis. 

Kampanye kasebut khusus target para wisatawan saka Gelembung Plancongan CARICOM lan tujuan sing diklasifikasikake minangka resiko rendah. Wisatawan ing Gelembung Plancongan CARICOM ora mbutuhake tes PCR kanggo mlebu Dominica, nanging kanggo sing teka saka tujuan sing kurang resiko asil tes PCR negatif sing dibutuhake sampel sajrone 24-72 jam tekane. Rong kategori lelungan kasebut (2), nanging bebas njelajah lan nemu Pulo Alam yen wis diresiki karo pejabat kesehatan ing pelabuhan mlebu. 

Mitra maskapai, Caribbean Airlines lan interCaribbean Airways, duwe penerbangan langsung saka Barbados menyang Dominica kanthi penerbangan mingguan sing dijadwalake, lan karo rolas (12) properti sing dadi paket penawaran sing disertifikasi Covid19, dadi wektu sing tepat kanggo miwiti petualangan Dominika! Saka njelajah jejak hiking paling dawa ing Karibia Wétan, ngrasakake seneng banget nalika ndeleng 2nd Tlaga nggodhok paling gedhe ing Jagad iki, ngemot Penduduk Asli Karibia pungkasan, sing cedhak lan pribadi karo paus sperma, kanggo snorkeling lan nyilem ing sawetara lingkungan ing jero banyu sing paling murni lan sregep, mula kita pengin ngerti babagan Apa ing Dominica !

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.