Breaking News Internasional Warta Breaking Kuba News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ahli Kebijakan lan Plancongan Ngatasi Kebijakan Biden ing Kuba

Ahli Kebijakan lan Plancongan Ngatasi Kebijakan Biden ing Kuba
kebijakan biden ing Kuba
ditulis dening editor

Program Zoom bakal dianakake dina Kamis tanggal 17 Desember jam 5 sore ET kanggo ngevaluasi prospek mbukak maneh lelungan menyang Kuba miturut Administrasi Biden-Harris lan implikasi kanggo industri luang AS.

Tanggal kasebut minangka ulang taun kaping enem pengumuman sejarah dening Presiden Obama lan Castro kanggo normalake hubungan diplomatik.

Panutur kalebu Dr. William LeoGrande, Profesor Pamrentahan lan Wakil Provost Associate for Academic Affairs ing American University lan Tom Popper, pangadeg Insight Cuba. Uga presentasi yaiku Collin Laverty saka Kembo Edukasi Kuba lan Rita McKniff saka Kaya Kuba, rong wong Amerika sing perusahaane dines ing Havana. Diskusi kasebut moderat dening John McAuiff saka Dana kanggo Rekonsiliasi lan Pembangunan ..

Program, bios speaker lan tautan registrasi kasedhiya ing kene
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_E_InX9q9QjGugxXisbRYUQ

Pemilihan Joseph Biden lan Kamala Harris minangka Presiden lan Wakil Presiden njanjeni pemulihan hukum kanthi cepet kanggo kabeh bentuk lelungan menyang Kuba sing diidini ing Pemerintahan Obama. Nalika semana, Wanita pilihan pertama Jill Biden ngunjungi Camaguey lan Havana kaya sing katon ing video Gedung Putih iki https://www.youtube.com/watch?v=hc6NiDbVepI

Sing durung mesthi paling gedhe yaiku pengaruh Covid-19. Kuba wis cukup sukses kanthi kontrol lan wis dibukak maneh kanggo pengunjung saka luar negeri sing dites nalika teka lan kena karantina yen kena infeksi. Penerbangan saka Miami lan Tampa wis diwiwiti maneh.

Program iki disponsori dening Center for Responsible Travel (CREST). Penyelenggara program, Kuba / US People to People Kemitraan, uga nyebarake Bandhing kanggo Administrasi Biden-Harris kanggo tumindak cepet ing Kuba sing bisa dideleng lan ditandatangani ing kene https://tinyurl.com/CubaPres

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.