24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News wong Mbangun maneh Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

UNWTO mbantu CNN kanggo pariwara # restarttourism

Ora bisa dadi wektu paling apik kanggo #RESTARTTOURISM. Nomer infeksi ing Eropa lan Amerika Utara saya akeh, angka kematian saya dhuwur, nanging pemilihan UNWTO bakal teka. Sekretaris Jenderal UNWTO pengin menteri pariwisata saka 35 negara komite eksekutif teka ing pesawat menyang Madrid ing wulan Januari lan milih dheweke. Apa cara sing luwih apik kanggo nindakake iku tinimbang ngumumake kampanye # restarttourism karo CNN? Bakal dadi pemenang kanggo UNWTO lan pencipta penghasilan pariwara kanggo CNN.

Miturut mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, Profesor Geoffrey Lipman, kemitraan awal karo CNN didegake ing Sekretaris Jenderal Francesco Frangialli sing kerja wiwit taun 1997 nganti 2009. Nalika Taleb Rifai dadi Sekretaris Jenderal ing taun 2010, dheweke ora gelem nerusake kesepakatan kasebut. Anita Mendiratta dadi penasihat Rifai lan menehi saran supaya mbentuk Grup Tugas CNN kanggo nggedhekake kemitraan kasebut. Grup Tugas CNN kalebu CNN, eTurboNews, IATA, lan ICAO, mula Dr. Rifai setuju terus. Grup Tugas iki ngasilake pendapatan pariwara substansial kanggo CNN.

Mendiratta saiki dadi penasihat utama Zurab Pololikashvil. Konsultan sing berbasis ing Afrika Selatan Mendiratta minangka penyelenggara utama kemitraan Grup Tugas CNN, ngasilake puluhan artikel ing eTurboNews platform Dheweke uga makili CNN Komersial.

cnntasklogo
GROUP TUGAS CNN

eTurboNews mlaku adoh saka Grup Tugas CNN sakdurunge Dr Rifai mundur. eTurboNews ora ngasilake bathi lan mutusake supaya editorial lan advertorial dipisahake.

Dina iki, 7 taun sabanjure, Sekretaris Jenderal UNWTO saiki, Zurab Pololikashvili, nerusake tata cara sing padha kanthi menehi kredit kanthi lengkap, kanthi ujar: "Wiwiti maneh pariwisata nggawa pangarep-arep anyar lan kesempatan anyar kanggo jutaan wong ing saindenging jagad. Kita bangga bisa kerja maneh karo CNN kanggo ngirim pesen sing positif lan inspirasi. Pariwisata duwe kekuwatan kanggo nggabungake kita, menehi pengalaman sing ora bisa dilalekake, uga ndhukung proyek, mbantu bisnis, lan nglindhungi budaya lan warisan alam. "

Kampanye #RESTARTTOURISM paling anyar iki duweni potensi ngasilake jutaan iklan CNN sing dibutuhake banget.

Menit Zurab Pololikashvili jabatan tanggal 1 Januari 2018, dheweke negesake manawa dheweke wis ora kekancan karo Dr. Taleb Rifai.

Ironisake kampanye paling anyar iki antara UNWTO lan CNN uga digawe dening Anita Mendiratta, sing saiki dadi penasehat paling cedhak kanggo Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili. Perusahaan konsultan Anita saiki lagi dununge ing London, ing kutha sing padha karo CNN Commercial.

Dina iki Dr. Rifai bebarengan karo mantan Sekretaris Jenderal Francesco Frangialli lan mantan asisten sekretaris jenderal Profesor Geoffrey Lipman pengin Kesopanan ing Campaig Pilkada UNWTOn lan memimpin kampanye kanthi kemitraan karo Jaringan Pariwisata Dunia.

Ora melu maneh karo Grup Tugas CNN, eTurboNews diwiwiti a mbangun maneh.lancaran diskusi ing Maret 2020.

eTurboNews durung nggoleki pariwara lan ora ngidini sapa wae dadi bagean saka diskusi penting iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.