Hard Rock International ngluncurake Hard Rock Digital

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Hard Rock International ngluncurake Hard Rock Digital

Hard Rock Internasional (HRI), pimpinan global ing perhotelan lan hiburan, dina iki ngumumake peluncuran Hard Rock Digital minangka bagean saka komitmen terus-terusan kanggo inovasi lan diversifikasi portofolio ing pasar sing tuwuh kanthi dhuwur. Hard Rock Digital minangka patungan karo para veteran industri game, lan bakal dadi kendaraan Hard Rock lan Seminole Gaming (SGA) eksklusif kanggo game interaktif lan taruhan olahraga, global. 

Hard Rock Digital bakal nggunakake database HRI lan SGA kanthi luwih saka 130 yuta pelanggan lan jejak meh 250 papan adhedhasar tanah ing saindenging 76 negara kanggo menehi penawaran saluran omni kanggo taruhan game lan olahraga interaktif. Hard Rock Digital bakal kapitalisasi dening SGA, HRI lan mitra, nyedhiyakake dhukungan finansial lan dukungan kanggo usaha patungan anyar iki. SGA njaga peringkat kelas investasi saka S&P Global Rating lan Fitch Ratings.

"Kanthi ngluncurake Hard Rock Digital, kita ngembangake bisnis digital sing nambah pengalaman lan penawaran konsumen ing penawaran game lan buku olahraga interaktif," ujare Jim Allen, Ketua HRI. “Hard Rock Digital uga pengin ngupayakake peluang branding lan distribusi strategis ing AS uga global. Ing AS wae, ukuran potensial pasar mbesuk kira-kira $ 7 milyar kanggo taruhan olahraga lan $ 14 milyar kanggo game online. ” 

Hard Rock Digital bakal dikelola dening pimpinan industri game Rafi Ashkenazi, Direktur Eksekutif lan Ketua Eksekutif, Marlon Goldstein, Direktur Eksekutif lan CEO Eksekutif lan Matt Primeaux, Direktur Eksekutif lan Presiden Eksekutif. Pak Ashkenazi bakal gabung karo Hard Rock Digital ing taun 2021 sawise cuti taman. Sadurunge nggawe Hard Rock Digital, para eksekutif minangka bagean saka tim kepemimpinan sing nggampangake tuwuhing lan transformasi sawetara teknologi lan bisnis game interaktif, kalebu Playtech, The Stars Group, lan FOX Bet. Tim manajemen bakal nglaporake menyang Dewan Direksi independen kanggo Hard Rock Digital sing bakal dipimpin dening Jim Allen, Ketua HRI. Hard Rock Digital bakal adhedhasar ing Hollywood, FL.

"Kita dihormati gabung karo Hard Rock International ing usaha anyar iki," ujare Marlon Goldstein, Direktur Eksekutif lan CEO kanggo Hard Rock Digital. "Hard Rock International terus-terusan dadi inovasi lan visi ing industri game lan papan hiburan, hiburan lan hiburan 'Hard Rock' minangka ikon ing saindenging jagad. Kita ngarep-arep nyedhiyakake pengalaman digital sing asli lan asli kanggo basis penggemar global Hard Rock sajrone penawaran saluran omni sing lengkap. ”

Print Friendly, PDF & Email