aviation Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Teknologi transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

US DOT ndhukung nomer peluncuran ruang komersial

US DOT ndhukung nomer peluncuran ruang komersial
ditulis dening Harry S. Johnson

The Departemen Perhubungan AS nduwe taun rekor kanthi ndhukung 35 peluncuran ruang komersial sing dilisensi nganti saiki ing taun 2020 kanthi potensial luwih akeh sadurunge taun pungkasan. Cathetan sadurunge 33 digawe ing 2018.

"Nomer peluncuran nuduhake komitmen administrasi iki kanggo ndhukung inovasi lan pertumbuhan industri transportasi ruang angkasa komersial AS lan nuwuhake kapabilitas aerospace ing jagad iki," ujare Sekretaris Transportasi AS Elaine L. Chao.

Kanggo taun 2021, Administrasi Penerbangan Federal (FAA) ngramal terus tuwuhing peluncuran ruang komersial sing dilisensi sing bisa nganti 50 utawa luwih.

Ruang komersial 2020 ngluncurake macem-macem misi kalebu misi kru berlisensi FAA pertama menyang International Space Station (ISS), mung ngrampungake ISS, ngirim satelit perusahaan pribadi dadi orbit lan pengujian kapsul ruang lan sistem roket . Peluncuran kasebut kedadeyan saka pitung lokasi domestik lan manca negara: Alaska, California, Florida, New Mexico, Texas, Virginia lan Selandia Baru.

FAA bubar nyaring lan modernisasi peraturan sing ngatur peluncuran ruang angkasa lan lisensi reentry kaya sing diarahake ing Direktur Kebijakan Luar Angkasa Mei -2018 Presiden. Aturan anyar iki nggampangake pertumbuhan lan inovasi sing luwih gedhe ing industri aerospace, njaga keamanan publik, lan mbantu AS nguatake posisi utama ing jagad iki. 

Lisensi FAA dibutuhake kanggo ngluncurake utawa mbukak maneh komersial, operasi situs apa wae sing diluncurake utawa dilebokake maneh dening warga AS ing endi wae ing jagad iki, utawa dening individu utawa entitas ing Amerika Serikat. Sawise FAA ngetokake lisensi utawa ijin, agensi kasebut makarya karo operator kanggo mesthekake yen wis memenuhi syarat kanggo ngluncurake lan reentrasi. Iki kalebu inspektur keamanan FAA ngawasi kegiatan sing dilisensi. ukuran = 2 jembar = "100%" kempal = tengah>

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.