Antigua & Barbuda Breaking News Awards News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda Menang Penghargaan Platinum

Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda Menang Penghargaan Platinum
pariwisata antigua lan barbuda

Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda wis nampa penghargaan pemasaran internasional nomer loro kanggo "Ruang Sampeyan ing Srengenge”Kampanye pemasaran digital, digawe minangka bagean saka respons awak pemasaran tujuane kanggo pandemi Covid-19.  


Disajikan dening penyelenggara internasional Penghargaan MARCOM, ing kategori "Media Digital | Media Sosial | Kampanye Branding Sosial, "Otoritas Pariwisata nampa penghargaan Platinum, penghargaan paling dhuwur sing diwenehake. 

Kampanye "Ruang Sampeyan ing Srengenge" dirancang kanggo khusus ngomong babagan kepinginan lan kebutuhan para wisatawan anyar. Kampanye kasebut nuduhake Antigua lan Barbuda duwe antidote ruang sing sampurna lan ngajak wong-wong kanggo nggedhekake cakrawala lan nikmati kabeh ruang sing dibutuhake: papan kanggo pamindhahan, papan kanggo mikir, papan dadi sampeyan.

Penghargaan MARCOM ngurmati keunggulan pemasaran lan komunikasi nalika ngerteni kreativitas, kerja keras lan kemurahan para profesional industri. Wiwit diwiwiti ing taun 2004, MarCom wis berkembang dadi salah sawijining kompetisi kreatif paling gedhe lan paling dihormati ing donya.

Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda uga bubar nampa Gold Travel Weekly Magellan Award kanggo kampanye sing padha. 

Nalika kampanye "Ruang Sampeyan ing Srengenge" terus diluncurake, Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda saiki ngundang wong-wong supaya mlebu ing undhangan "Ruang Sampeyan ing Srengenge" ing www.visitantiguabarbuda.com, kanggo menang supaya bisa lolos ing taun 2021 menyang Antigua lan Barbuda, nginep ing Royalton Antigua Resort lan Spa sing mewah lan mewah. 

Babagan Otoritas Turisme ANTIGUA LAN BARBUDA

Otoritas Pariwisata Antigua & Barbuda minangka badan hukum sing khusus kanggo nyadari potensi pariwisata Antigua & Barbuda kanthi mromosikake negara pulau kembar minangka tujuan turis sing unik lan bermutu kanthi tujuan umum kanggo nambah pengunjung sing bisa menehi pertumbuhan ekonomi sing berkelanjutan. Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda kantor pusaté ing St. John's Antigua, ing ngendi pemasaran regional diarahake. Otoritas duwe telung kantor ing jaban rangkah ing Inggris, Amerika Serikat lan Kanada.

Babagan ANTIGUA LAN BARBUDA

Antigua (pocapan An-tee'ga) lan Barbuda (Bar-byew'da) dununge ana ing tengah Segara Karibia. Swasana World Travel Awards 2015, 2016, 2017 lan 2018 Tujuan Karibia Paling Karibia, swarga pulau kembar kasebut nawakake para pengunjung loro pengalaman sing unik banget, suhu sing apik ing saindenging taun, sejarah sing apik, budaya sing apik, tamasya sing nyenengake, resor sing menang, masakan sing enak lan 365 pantai jambon lan pasir putih sing nggumunke - siji saben dina saben taun. Pulo Leeward paling gedhe, Antigua ngemot 108 mil persegi kanthi sejarah sing apik lan topografi spektakuler sing nyedhiyakake macem-macem kesempatan wisata populer. Nelson's Dockyard, siji-sijine conto saka kastil Georgia sing ana ing situs Warisan Dunia UNESCO, bisa uga minangka tengara sing paling misuwur. Kalender acara pariwisata Antigua kalebu Minggu Pelayaran Antigua sing prestisius, Antigua Klasik Yacht Regatta, lan Karnaval Antigua tahunan; dikenal minangka Festival Musim Panas Paling Karibia. Barbuda, pulau adhine Antigua sing luwih cilik, minangka papan ndhelik selebriti. Pulo iki dununge ana ing sisih kidul wetan 27 mil sisih lor-wétan Antigua lan mung numpak pesawat 15 menit. Barbuda misuwur kanthi pantai pasir jambon sing durung ditemoni udakara 17 mil lan minangka papan perlindungan Sanctuary Bird paling gedhe ing Hemisfer Kulon. Temokake informasi babagan Antigua & Barbuda ing: www.visitantiguabarbuda.com utawa tindakake ing Twitter. http://twitter.com/antiguabarbuda  Facebook www.facebook.com/antiguabarbuda ; Instagram: www.instagram.com/AntiguaandBarbuda

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.