Airport aviation Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Turkey News Plancongan Bisnis News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Istanbul entuk rating COVID-5 bintang 19

Pilih basa sampeyan
Bandara Istanbul dianugerahi rating bintang 5
Bandara Istanbul dianugerahi rating bintang 5
ditulis dening Harry S. Johnson

Munggah kanthi kuat ing adegan penerbangan global kanthi arsitektur sing unik, infrastruktur sing kuat, teknologi sing unggul lan pengalaman lelungan level dhuwur sing ditawakake, Bandara Istanbul dianggep pantes dianugerahi "Bandara 5-Bintang" miturut evaluasi Skytrax, salah sawijining organisasi sing paling penting ing ajang internasional. Amarga langkah-langkah sing ditindakake COVID-19, Bandara Istanbul dadi salah siji saka mung loro bandara ing donya sing wis disertifikasi kanthi rating "Bandara 5-Bintang COVID-19", saliyane rating "Bandara 5-Star".

Minangka gapura Turki ing jagad iki, Bandara Istanbul tetep dadi kebanggaan penerbangan Turki kanthi penghargaan sing menang ing saindenging jagad. Nambahake terusan penghargaan, Bandara Istanbul bubar diumumake minangka "Bandara Eropa Terbaik kanggo Transformasi Digital" minangka bagean saka "16th ACI Europe Awards", sing diatur dening Bandara Council International (ACI), amarga infrastruktur digital lan negara -Teknologi sing digunakake.

Disertifikasi minangka "Bandara Bintang 5" dening lembaga penerbangan Skytrax sing berbasis ing London, sing didegake ing taun 1989, Bandara Istanbul diajeni kanthi pangakuan ing saindenging jagad bebarengan karo wolung bandara hub global liyane sing sukses entuk judhul kasebut. Kajaba iku, Bandara Istanbul entuk penghargaan "Bandara 5-Bintang COVID-19", sing wis ditampilake khusus nalika pandemi COVID-19. Bandara nomer papat ing donya sing entuk sertifikasi Covid-5 Bintang 19 iki, Bandara Istanbul gabung karo Roma Fiumicino, Hamad International lan Bandara El Dorado ing Bogota. Saliyane prestasi kasebut, Bandara Istanbul entuk hak istimewa dadi bandara kanthi terminal paling gedhe ing donya sing nduweni rating "5-Star". Bandara Istanbul, sing nampa "Sertifikat Pandemi Bandara" sing diterbitake Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil, lan banjur mlebu "COVID-19 Aviation Health Protocol" diterbitake dening Badan Keamanan Penerbangan Eropa (EASA), sadurunge penghargaan Skytrax, uga dadi bandara pertama ing jagad iki sing entuk sertifikat "Akreditasi Kesehatan Bandara" sing diwenehake dening Bandara Council International (ACI).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.