IATA: Pamrentah kudu nganggep buruh penerbangan minangka penting kanggo vaksinasi

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Draft otomatis

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) panjaluk maneh marang pamrentah supaya karyawan ing sektor penerbangan dianggep dadi buruh penting sajrone kampanye vaksin COVID-19 sing bakal teka, yen petugas kesehatan lan klompok rentan dilindhungi.

Rapat Umum Tahunan (AGM) IATA kaping 76 wis setuju njupuk resolusi kanggo efek kasebut.



"Kita ora njaluk supaya para pekerja penerbangan kalebu ing ndhuwur dhaptar, nanging kita butuh pamrentah supaya karyawan transportasi dianggep penting nalika ana rencana pambuka vaksin. Transportasi vaksin COVID-19 wis diwiwiti, lan minangka petungan, prelu mbutuhake 8,000 pesawat tempur Boeing 747 kanggo distribusi global. Mula penting yen kita duwe tenaga kerja sing mumpuni kanggo njamin jaringan logistik sing bisa digunakake, ”ujare Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA.

Telpon IATA selaras karo Roadmap sing diusulake kanggo Prioritas Panganggone Vaksin COVID-19 dening Kelompok Penasihat Strategis Organisasi Kesehatan Dunia (SAGE). Iki nyaranake populasi prioritas vaksinasi adhedhasar kahanan epidemiologis lan skenario pasokan vaksin. Ing kerangka kerja iki, SAGE kalebu pekerja transportasi bebarengan karo sektor penting liyane ing njaba sektor kesehatan lan pendidikan kalebu polisi, kayata.

AGM uga negesake maneh peranan penting transportasi udara kanggo nggampangake tanggapan global tumrap pandemi, kalebu distribusi obat-obatan, kit uji coba, peralatan proteksi lan pungkasane vaksin ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email