24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Hak-hak manungsa News wong tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

WTTC: Pedoman inklusi lan keragaman anyar kanggo mbantu Travel & Pariwisata global

WTTC: Pedoman inklusi lan keragaman anyar kanggo mbantu Travel & Pariwisata global
wttc
ditulis dening Harry S. Johnson

The Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) ngluncurake pedoman tingkat tinggi anyar kanggo kalebu lan maneka warna ing sektor Plancongan & Pariwisata, sing dikompilasi kanggo ndhukung bisnis kanthi kabeh ukuran lan nyedhiyakake lingkungan kerja sing kalebu kabeh karyawan.

Riset wis nuduhake manawa ndhukung perusahaan makarya sing beda-beda lan kalebu pengalaman kaya mupangat sing luwih gedhe, kreativitas lan inovasi sing ditambah, lan tenaga kerja sing luwih seneng.

'Pedoman Gawan & Keragaman' disusun saka wawasan lan kerangka kerja sing digawe dening pimpinan sektor swasta ing Travel & Pariwisata kalebu Hilton, Solusi Plancongan sing Akses lan JTB Corp, DMO sing misuwur, kayata IC Bellagio lan Konvensi & Pengunjung Greater Fort Lauderdale, lan industri organisasi, kalebu Travel Unity, organisasi nirlaba sing fokus kanggo nambah keragaman ing jagad lelungan, uga asosiasi utama saka sektor utama liyane.

Pedoman kasebut kaperang dadi patang pilar:

  1. Ngembangake Sistem Dhukungan
  2. Nggawe Spaces Aman
  3. Ndhukung Sistem Agile
  4. Tuladha Gawan & Bhinéka

Tuladhane pedoman kalebu:

  • Duwe kerangka kerja sing jelas, transparan, lan tanpa bias sing nemtokake kepiye karyawan dibayar maneh lan kepiye cara dietung.
  • Nggabungake tujuan keragaman lan rangkuman ing target regional lan departemen.
  • Nggabungake macem-macem lan kalebu ing nilai-nilai organisasi lan ing kabeh aspek bisnis. Ngrameke komitmen kanggo macem-macem lan kalebu, nyedhiyakake kerangka kerja kanggo nuntun tumindak adil / juara, menehi demonstrasi sukses babagan keragaman lan nilai inklusi, lan nggawe akuntabilitas, lan liya-liyane.
  • Nyedhiyakake papan sing aman kanggo karyawan kanggo nuduhake saran, suwe-suwe, babagan organisasi lan pengalamane.
  • Nggawe lingkungan sing nggampangake obrolan sing angel nanging ngajeni babagan macem-macem lan kalebu.
  • Mesthekake yen keputusan sing digawe babagan demografi tartamtu duwe anggota demografi kasebut ing kamar, ing endi wae, menehi kekuwatan kanggo nuduhake umpan balik lan pengalaman sing jujur
  • Nduwe standar pemasaran, media lan komunikasi sing inklusif kanggo ngurmati perwakilan kabeh wong, ngunggahake swara asli, ngindhari budaya lan ngerteni keragaman dinamis lan persimpangan.
  • Makarya kanthi rutin, yen bisa, karo badan industri lan pamrentah lokal kanggo nuduhake tanggapan pengunjung babagan keragaman lan inklusi, saengga bisa dadi tujuan kanggo nambah pengalaman pelanggan ing mbesuk.
  • Kolaborasi karo klompok lan komunitas sing relevan ing sekitar produk sing ana gandhengane karo budaya pribumi lokal.

Gloria Guevara, Presiden & CEO, WTTC ujar: "WTTC bangga ngeculake pedoman level tinggi penting iki, sing bakal mbantu bisnis Plancongan & Pariwisata kabeh jinis, nuwuhake papan kerja sing luwih macem lan kalebu.

"Sektor Plancongan & Pariwisata minangka salah sawijining sing paling macem-macem ing saindenging jagad, nggunakake wong saka kabeh latar sosial ekonomi tanpa preduli umur, jenis kelamin utawa suku, kanthi meh 50% wanita lan nganti 30% nom-noman."

"Salajengipun, ing alam kasebut, sektor kasebut ningkatake pertukaran budaya lan pangerten, mula bisa dingerteni manawa sektor kasebut bisa nggambarake nilai-nilai kasebut ing papan kerja uga. Kita ngarep-arep bisa ndeleng pedoman kasebut nggawe pangowahan nyata sajrone tenaga kerja. "

Chris Nassetta, Ketua, Presiden lan CEO WTTC, Hilton ujar: "Bagéyan saka apa sing nggawe industri kita dadi istimewa yaiku bhinéka sing luar biasa - tim kita asale saka macem-macem lapisan masyarakat, lan dheweke ngladeni para pelancong saka saben pojokan jagad. Penting banget yen kita nggawe omah sing kalebu kalebu omah kanggo anggota tim lan tamu, ngurmati bedane lan nuwuhake pengalaman unik sing ditawakake ing saben interaksi. Ing Hilton, kita wis nggawe komitmen sing kuat ing wilayah iki lan bangga ndhukung dhukungan Pedoman Inklusif & Keragaman WTTC. ”

Stacy Ritter, Presiden lan CEO, Visit Lauderdale ujar: "Klebu tegese kabeh wong rumangsa dihormati, ditampa lan dihargai, yaiku langkah sing nyebabake kesadharan, sing banjur bisa ditampa kanthi luwih gedhe, lan pungkasane cara kanggo mungkasi diskriminasi. ”

"Kita nganut filsafat iki ing Greater Fort Lauderdale saben dina lan matur suwun marang WTTC nalika ngluncurake pedoman inklusi lan keragaman supaya masalah iki dadi prioritas utama kabeh organisasi pariwisata."

Hiromi Tagawa, Wakil Ketua dan Penasihat Eksekutif WTTC, JTB Corp, ujar: "Kita wis ngupayakake kanggo nguatake keragaman saben individu minangka nilai inti manajemen sing penting kanggo ningkatake evolusi Grup JTB lan ngubungake kegiyatan para karyawan kanggo tuwuhing bisnis wiwit taun 2006. Laporan WTTC iki ngemot akeh ide babagan inklusi lan keragaman sing dipromosekake dening JTB Group.

"Aku seneng banget yen ide-ide iki dituduhake karo industri pariwisata global lan mitra bisnis liwat inisiatif WTTC."

Miturut Laporan Dampak Ekonomi 2020 WTTC, sajrone 2019, Travel & Pariwisata nyengkuyung siji saka 10 lapangan kerja (total 330 yuta), menehi kontribusi 10.3% kanggo PDB global lan ngasilake siji saka patang kabeh lapangan kerja anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.