Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kutha Paling apik kanggo Natal ing AS ing taun 2020

Kanthi perayaan Natal diwatesi dening Covid-19 pandemi nanging belanja preinan umume bakal nambah dibandhingake karo 2019, para ahli perjalanan dina iki ngluncurake laporan babagan Tempat Paling apik kanggo Perayaan Natal taun 2020.



Kanggo nemtokake kutha endi sing bakal menehi preinan kanthi nyenengake sanajan tekanan saka pandemi COVID-19, para ahli mbandhingake 100 kutha AS paling gedhe adhedhasar 15 indikator utama Natal sing aman lan terjangkau. Set data kasebut diwiwiti saka COVID-19 kasus nganti kasedhiyan tradhisi Natal nganti loman ing kutha kasebut.
 

Kutha Paling apik kanggo Natal
 
1. Durham, NC11. Sacramento, CA
2. San Jose, CA12. Pantai Virginia, VA
3. Honolulu, HI13. Atlanta, GA
4. Oakland, CA14. Kota Kansas, MO
5. Raleigh, NC15. San Diego, CA
6. Pittsburgh, PA16. Cincinnati, OH
7. San Francisco, CA17. Cleveland, OH
8. Portland, UTAWA18. Austin, TX
9. Plano, TX19. Madison, WI
10. Seattle, WA20. Chesapeake, VA

 
Key Stats

  • Miami duwe paling akeh Peternakan wit Natal (saben oyot alun-alun populasi), 0.024851, sing 23.2 kaping luwih akeh tinimbang ing Indianapolis, kutha sing paling sithik ing 0.001072.
     
  • Honolulu paling sithik COVID-19 kasus ing minggu kepungkur saben kapita, 1,591.53, sing 7.1 kaping luwih sithik tinimbang ing Lubbock, Texas, kutha sing paling akeh ana 11,275.64.
     
  • Orlando, Florida, duwe paling akeh toko roti (saben oyot alun-alun populasi), 0.356257, yaiku 9.4 kali luwih akeh tinimbang ing North Las Vegas, Nevada, kutha sing paling sithik yaiku 0.037850.
     
  • Indianapolis paling murah rega rata-rata anggur, $ 3.63, sing 4.1 kali luwih murah tinimbang ing Seattle, kutha sing paling dhuwur $ 14.89.
     
  • Seattle duwe paling bank panganan (saben oyot alun-alun populasi), 0.024190, sing 20.2 kaping luwih akeh tinimbang ing Boston, kutha sing paling sithik ing 0.001200.
Print Friendly, PDF & Email