Survei global paling apik ing UAE lan Arab Saudi kanggo tujuan lelungan ing luar negeri ing taun 2021

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Survei global paling apik ing UAE lan Arab Saudi kanggo tujuan lelungan ing luar negeri ing taun 2021

Survei 'Global Holiday Intent' sing ditindakake dening YouGov wis ngumumake manawa warga ing UAE lan Arab Saudi minangka sing paling bisa lelungan internasional ing taun 2021.

Jajak pendapat, sing ditindakake ing wulan Oktober lan November 2020, takon marang sing nampa apa dheweke arep plancongan internasional sajrone 12 wulan sabanjure lan 48% sing disurvei ing UAE negesake maksud lelungan, Arab Saudi bakal ditutup nomer loro kanthi 46% responden negesake maksud lelungan ing luar negeri ing taun 2021.

Survei kasebut ditindakake sadurunge pengumuman paling anyar babagan vaksin COVID-19, mula ing pirang-pirang aspek, iki uga warta sing luwih apik kanggo sektor penerbangan Timur Tengah.

Saklawasé setengah saka poling kasebut, dikonfirmasi manawa arep lelungan ing taun 2021 lan yen vaksin wis diluncurake ing saindenging jagad, jumlah kasebut mung bakal saya tambah.

Ing babagan lelungan metu, akeh wong asing sing bakal plancongan plancongan utawa pingin plancong mulih kanggo ndelok kulawarga lan kanca-kanca.

Ing babagan lelungan mlebu, ana warta yen meh sepertiga wong Jerman sing disurvei ujar manawa arep lelungan internasional - Jerman minangka salah sawijining pasar feeder Eropa paling gedhe menyang GCC, 1.8 yuta tetep sewengi ing 2018. Pancen, luwih saka 316,000 wong Jerman ngunjungi Dubai antara Januari lan Juni 2019.

Denmark, Norwegia lan Jerman nglumpukake limang papan paling dhuwur kanthi 36%, 34% lan 31%, kanthi tujuan lelungan menyang luar negeri, dene Jepang 5%, China 10% lan AS 14% paling ora lelungan internasional ing taun 2021.

Ing babagan lelungan domestik, Thailand metu kanthi 68% warga sing negesake maksud lelungan, kanthi Indonesia (61%), Australia (59%), China (55%) lan Malaysia (54%) nggawe sisane saka limang ndhuwur.

Singapura ana ing dhasar poling perjalanan domestik kanthi mung 14% responden ujar manawa arep lelungan ing taun 2021, disusul karo Kanada (27%), UEA (35%), KSA (37%) lan Jerman (40%) .

Print Friendly, PDF & Email