Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel News Filipina Breaking News tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Maneka Warta

Cebu Pacific ndawakake rebooking tanpa wates nganti 31 Maret 2021

Cebu Pacific ndawakake rebooking tanpa wates nganti 31 Maret 2021
Cebu Pacific ndawakake rebooking tanpa wates nganti 31 Maret 2021
ditulis dening Harry S. Johnson

Cebu Pacific (CEB), maskapai paling gedhe ing Filipina, terus nambah validitas opsi fleksibel kanggo penumpang sing lelungan nganti 31 Maret 2021. Opsi kasebut kalebu Rebooking Unlimited lan Dana Plancong sing valid sajrone rong taun.

"Kita bakal terus ngawasi lingkungan operasi lan ngrungokake keprihatinan para penumpang. Kita disengkuyung karo mbukak maneh pariwisata domestik lan kita bakal nindakake prentah supaya penumpang bisa lelungan kanthi pikiran tentrem. Kita ngerti manawa butuh wektu sadurunge kapercayan lan kapercayan ing lelungan udhara dibalekake maneh, mula kita mutusake nambah pilihan pesenan sing fleksibel nganti kuartal pertama 2021, ”ujare Candice Iyog, Wakil Presiden Pengalaman Pemasaran & Pelanggan Cebu Pacific .

Penerbangan rebooking tanpa wates lan validitas Dana Plancongan Rong taun

Penumpang sing lelungan nganti tanggal 31 Maret 2021 bisa mbatalake penerbangan maneh kaya sing dikepengini utawa ngisi biaya tiket menyang Dana Plancong sing valid sajrone rong (2) taun, kanthi biaya rebooking lan pembatalan dibebasake. Bentenipun beya paling sithik bisa uga ditrapake kanggo penerbangan maneh.

Dana Plancongan rong taun bisa digunakake ora mung kanggo pesenan penerbangan anyar, nanging uga kanggo tuku tambahan, kayata sangu bagasi, kursi sing disenengi, panganan sing wis dipesan, kit higienis, lan asuransi lelungan.

Pilihan kanggo penumpang sing duwe penerbangan sing dibatalake

Sing duwe penerbangan sing dibatalake bakal terus duwe pilihan ing ngisor iki: Dana Plancongan valid rong taun; Rebooking tanpa wates - biaya rebooking uga prabédan tarif dibatalake yen tanggal lelungan anyar udakara 90 dina wiwit tanggal budhal asli; utawa mbalekaken Full. 

Penumpang bisa ngatur pesenan kanthi online lan milih pilihan liwat situs web Cebu Pacific: bit.ly/CEBmanageflight. Dheweke mung bisa log nggunakake akun Getgo, yen ditrapake, utawa ketik Referensi Pesenan kanggo ngakses pesenan online supaya bisa nggawe pangowahan sing gampang. Pesenan bisa diowahi nganti rong (2) jam sadurunge pesawat.

Penumpang uga gampang nganyari informasi kontak, alamat lan jeneng sing salah ejaan, kewarganegaraan, ulang taun lan salam liwat portal sing padha. Wong sing memesan penerbangan CEB liwat agensi perjalanan kudu ngoordinasi panjaluk liwat agen masing-masing. 

"Kita bakal terus ningkatake layanan supaya bisa nyedhiyakake pengalaman sing lancar lan tanpa repot kanggo kabeh wong. Kita nyepetake upaya digitalisasi selaras karo proses sing aman lan tanpa kontak ing normal sing anyar, mula kita kabeh bakal yakin bisa lelungan maneh, "tambah Iyog. CEB wis diwenehi rating 7/7 bintang dening airlineratings.com amarga kepatuhan COVID-19 amarga terus ngetrapake pendekatan multi-lapisan kanggo safety, sesuai karo standar penerbangan global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.