Breaking News Internasional Breaking Philippines News Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Gempa bumi kuat nyerang Mindanao Filipina

Pilih basa sampeyan
Gempa bumi kuat nyerang Mindanao Filipina
Gempa bumi kuat nyerang Mindanao Filipina
ditulis dening Harry S. Johnson

Gempa skala 6.1 sing kuat ngguncang pulau paling gedhe nomer loro ing Filipina, Mindanao, dina iki. Nganti saiki, durung ana laporan kematian, ciloko utawa kerusakan struktural. Ora ana peringatan tsunami.

Laporan Gempa Awal
Gedhene6.1
Tanggal-wektu15 Des 2020 23:21:59 UTC 16 Des 2020 07:21:59 cedhak pusat gempa
Lokasi5.207N 125.439E
Ambane26 km
Distances21.9 km (13.6 mi) S of Sarangani, Philippines 73.1 km (45.3 mi) SSE of Glan, Philippines 81.7 km (50.7 mi) SSW of Caburan, Philippines 85.9 km (53.3 mi) S of Malapatan, Philippines 157.6 km (97.7 mi) SSE saka Koronadal, Filipina
Kahanan sing durung mesthiHorisontal: 6.8 km; Vertikal 4.2 km
paramèterNph = 113; Dmin = 206.3 km; Rms = 1.31 detik; Gp = 32 °
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.