Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking News Qatar Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan First Air Canada saka Toronto menyang Doha mlebu Bandara Internasional Hamad

Pilih basa sampeyan
Penerbangan First Air Canada saka Toronto menyang Doha mlebu Bandara Internasional Hamad
Penerbangan First Air Canada saka Toronto menyang Doha mlebu Bandara Internasional Hamad
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways tampi Air CanadaPenerbangan perdana saka Toronto menyang Doha dina iki, nggawe Bandara Internasional Hamad dadi bandara siji-sijine ing Timur Tengah sing dioperasikake karo layanan sing dijadwalake dening operator Amerika Utara. Penerbangan kasebut disambut karo salam meriam banyu ing Bandara Internasional Hamad lan upacara motong pita sing dirawuhi dening Duta Besar, Stefanie McCollum, Duta Besar Kanada menyang Qatar bebarengan karo Eksekutif Grup Qatar Airways, Tuan Akbar Al Baker lan Kepala Bandara Internasional Hamad Petugas Operasi Engr. Badr Mohammed Al Meer.

Penerbangan perdana dina iki minangka penerbangan Air Canada sing pertama menyang Doha lan nuduhake penguatan hubungan antarane Kanada lan Negara Qatar. Qatar Airways lan Air Canada bubar nandatangani perjanjian codeshare sing ditrapake kanggo lelungan antarane Doha lan Toronto. Kesepakatan kasebut bakal ndadekake para penumpang maskapai bisa menikmati sambungan sing apik, mandheg mandheg menyang lan saka Toronto liwat Bandara Terbaik ing Timur Tengah, Bandara Internasional Hamad lan terus menyang luwih saka 75 tujuan ing Afrika, Asia lan Timur Tengah.

Duta Besar Kanada ing Qatar, Duta Besar Stefanie McCollum, ujar manawa: "Seneng banget yen ana ing kene kanggo nyekseni, lan nyambut gawe, penerbangan perdana Air Canada menyang Doha. Iki minangka conto nyata saka hubungan komersial lan sosial sing tuwuh ing antarane rong negara kita. Qatar minangka mitra penting kanggo Kanada, lan konektivitas penerbangan kasebut nyedhiyakake evolusi positif liyane ing hubungan bilateral sing kuat. "

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Aku seneng banget karo hubungan sing kuat karo Qatar Airways karo Air Canada ing pimpinan pimpinan kanca, Calin Rovinescu sing wis menehi merek kuwat ing Kanada peta penerbangan donya. Air Canada, salah sawijining maskapai sing paling sukses ing Amerika Utara, bakal nambah nilai gedhe kanggo jaringan sing berkembang Qatar Airways. Kanada minangka pasar sing penting strategis kanggo Qatar Airways, lan layanan iki bakal nglengkapi papat layanan mingguan sing ana ing Montreal lan nyedhiyakake pilihan tambahan kanggo para wisatawan nalika ngrencanakake lelungan menyang Kanada. Kita ngarep-arep nggunakake kekuatan komplementer kanggo nambah pilihan kanggo ewonan penumpang lan ngaktifake konektivitas menyang sawetara tujuan anyar - utamane ing saindenging Afrika, Asia lan Timur Tengah .. "

Presiden lan Kepala Eksekutif Air Canada, Pak Calin Rovinescu, ujar: "Aku seneng bisa nguatake hubungan karo Qatar Airways, salah sawijining maskapai paling apik ing donya, sing ngidini Air Canada bisa nanggapi tren panjaluk sing ganti. Nalika Air Canada mbangun jaringan global, kita kanthi strategis ngembangake rute anyar lan pivoting menyang pasar sing nyedhiyakake populasi multikultural Kanada sing saya akeh. Amarga luwih akeh pelanggan nerusake plancongan internasional taun ngarep, kesepakatan sing disempurnakake iki bakal ngidini pilihan wong Kanada luwih gampang kanggo ngunjungi kulawarga lan kanca, uga tujuan anyar sing mbukak. Aku ngucapke matur nuwun banget kanggo kanca sing apik, HE Akbar Al Baker, kanggo sambutan sing disedhiyakake ing Air Canada ing Doha. "

Engr. Badr Mohammed Al Meer, Chief Operating Officer ing Bandara Internasional Hamad ujar: "Bandara Internasional Hamad wis sukses terus menehi layanan pemenang penghargaan kanggo jagad kanggo mesthekake konektivitas global. Kanthi fokus kanggo njamin pilihan penumpang, keluwesan, lan kesejahteraan emosi, kita seneng ngluwihi penawaran kenyamanan lan aksesibilitas kanggo penumpang Air Canada ”.

Bandara Internasional Hamad entuk manfaat saka lokasine sing strategis, amarga 80% pedunung ing jagad iki ana penerbangan HIA sing nem jam, sing nawakake opsi sambungan sing luwih trep kanggo para pelancong global. Kanthi penawaran gaya urip multi-dimensi ing ritel, keramahan, lan budaya bebarengan karo teknologi pemberdayaan penumpang, HIA minangka gapura sing disenengi kanggo para wisatawan global.

Qatar Airways wiwit mabur menyang Kanada ing wulan Juni 2011 kanthi telung penerbangan mingguan menyang Montreal sing ditambahi patang mingguan ing Desember 2018. Maskapai iki wis kerja bareng karo Pamrentah Kanada lan para kedutaan ing saindenging jagad saindhenging pandemi kasebut, kanthi sementara ngoperasikake telung layanan mingguan menyang Toronto saliyane penerbangan charter menyang Vancouver kanggo mbantu nggawa luwih saka 40,000 penumpang mulih menyang Kanada.

Investasi strategis Qatar Airways ing macem-macem pesawat bermesin, mesin kembar hemat bahan bakar, kalebu armada pesawat Airbus A350 sing paling gedhe, bisa terus mabur ing saindhenging krisis iki lan nempatake kanthi tepat supaya bisa ngasilake perjalanan internasional sing tetep. Maskapai iki bubar ngirim telung pesawat Airbus A350-1000 sing canggih, nambah armada A350 dadi 52 kanthi umure rata-rata mung 2.6 taun. Amarga pengaruh COVID-19 ing panjaluk lelungan, maskapai kasebut nggawe armada Airbus A380 amarga ora bisa ditrapake lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat gedhe-gedhe mesin papat ing pasar saiki. Qatar Airways uga bubar ngluncurake program anyar sing ngidini para penumpang kanthi sukarela ngimbangi emisi karbon sing ana gandhengane karo lelungan nalika pemesanan.

Ing pungkasan Musim Mangsa IATA, Qatar Airways ngrencanakake nggawe jaringan maneh menyang 126 tujuan kalebu 20 ing Afrika, 11 ing Amerika, 42 ing Asia-Pasifik, 38 ing Eropa lan 15 ing Timur Tengah. Akeh kutha sing bakal diwenehake kanthi jadwal sing kuwat kanthi frekuensi saben dina utawa luwih.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.