Airlines aviation Breaking News Internasional Breaking News Qatar Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways kaget lan nyenengake para penumpang ing Musim Liburan iki

Qatar Airways kaget lan nyenengake para penumpang ing Musim Liburan iki
Qatar Airways kaget lan nyenengake para penumpang ing Musim Liburan iki
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways seneng banget nyambut musim perayaan iki kanthi nggawe momen-momen khusus sing bakal ngejutkan lan nyenengake para penumpang ing njero plancongan uga ing darat. Penumpang sing budhal menyang tujuan Qatar Airways ing AS, Eropa, Australia lan Selandia Baru, lan tujuan sing dipilih ing Asia lan Afrika, bakal nikmati festival maskapai kasebut wiwit 19 Desember nganti 26 Desember.

Wiwit penumpang Kelas Bisnis teka, dheweke bakal disambut karo omben-omben sambutan musiman lan kertu menu prefes khusus sing dirancang khusus, sing nampilake macem-macem pasugatan sing enak kalebu tartare salmon asap karo kerang jambon mrica, bit lan ikura roe, wellington daging sapi karo kentang tumbuk kunyit, kentang panggang, waluh, jamur tiram lan jus daging sapi, lan kubah coklat raspberry pedhes kanggo panganan cuci mulut. Pelanggan premium uga bakal diwenehi pengeling-eling sing sepi ing musim liburan iki, kalebu pita serbet perayaan sing dibungkus ing bungkus garpu lan coklat panas sing sugih karo marshmallow. Penumpang bisa nglipur kanthi koleksi film mewah ing sistem Oryx One Inflight Entertainment lan nikmati layanan turndown maskapai nalika wayahe istirahat, lengkap kanthi tambahan tambahan bantal pesen edisi winates 'Seasons Greetings'.

Kabin Ekonomi bakal disandhang nganggo tutup kepala sing mewah lan para pelanggan sing lelungan ing Kelas Ekonomi uga bakal seneng menu musiman sing nyenengake sing kalebu chasseur kalkun, kentang mashed kunyit karo peterseli minangka kursus utama, lan puding natal kanggo panganan cuci mulut.

Qatar Airways uga nggawe sentuhan perayaan ing Al Mourjan Business Lounge ing Bandar Udara Internasional Hamad (HIA) kaping pisanan. Penumpang bisa ngrasakake dekorasi musiman sing dibayangke ing pangaturan kembang, lan nampilake kothak hadiah preinan lan pesta ing macem-macem panganan istimewa saka prasmanan utawa pilih saka menu khusus digital carte. Kanggo para penumpang sing kepengin nyengkuyung semangat musim iki, tabel umum sing gedhe banget kanthi dekorasi sing apik kalebu tikar papan sing diilhami ing liburan, liner roti, pita serbet lan dekorasi meja bakal nggawa wong-wong mau bareng mangan sing kalebu pilihan kalebu salad waldorf, roulade kalkun sing diiseni, kesejahteraan daging sapi, log yule, coklat panas gourmet kanthi marshmallow panggang, mocktail teken lan liya-liyane.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Taun iki dadi tantangan banget amarga pandemi saiki. Pramila taun iki kita luwih akeh nandur modhal tinimbang aktifitas perayaan ing papan lan ing HIA, supaya bungahe bisa bali. Ing minggu ngarep, puluhan ewu penumpang bakal plancongan bareng plancongan utawa ngunjungi kulawarga lan kanca-kanca ing luar negeri lan tujuane kanggo terus nggabungake kulawarga lan kanca lan nggawe perjalanan luwih apik banget sajrone wektu spesial iki. ”

Nalika lelungan karo Qatar Airways nalika musim perayaan, penumpang bisa ngarepake tingkat keamanan paling dhuwur sajrone lelungan. Langkah-langkah keamanan pesawat kasebut kalebu nyediakake Piranti Proteksi Pribadi (PPE) kanggo kru kabin lan kit pelindung gratis lan tameng rai sing bisa digunakake kanggo penumpang. Penumpang Kelas Bisnis ing pesawat sing dilengkapi Qsuite bisa ngrasakake privasi sing disedhiyakake ing kursi bisnis sing entuk penghargaan kasebut, kalebu partisi privasi geser lan opsi nggunakake indikator 'Aja Ganggu (DND)'. Qsuite kasedhiya ing penerbangan menyang luwih saka 30 tujuan kalebu Frankfurt, Kuala Lumpur, London lan New York.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.