24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hilton tujuane mbukak lan ngatur 1000 hotel ing China ing taun 2025

Hilton tujuane mbukak lan ngatur 1000 hotel ing China ing taun 2025
Hilton tujuane mbukak lan ngatur 1000 hotel ing China ing taun 2025
ditulis dening Harry S. Johnson

Hotel Hilton & Resor tujuane kanggo mbukak lan ngatur 1,000 hotel ing China ing taun 2025, sing bakal nggawe 100,000 lapangan kerja ing wilayah kasebut. Perusahaan kasebut uga bakal tekan 50 yuta anggota kasetyan ing negara kasebut. 

Waldorf Astoria Hotels & Resorts, merek hotel mewah sing paling apik ing Hilton, wis ngembangake portofolio hotel ing Greater China kanthi mbukak Waldorf Astoria Xiamen. 

Nampilake 245 kamar lan suite sing apik, Waldorf Astoria Xiamen diluncurake minangka hotel Waldorf Astoria nomer papat ing wilayah kasebut lan nomer enem ing Asia Pasifik.

Hilton uga ujar manawa hotel Xiamen minangka hotel sing dikelola kaping 300 ing pasar China.

CEO Chris Nassetta ujar manawa China minangka pasar paling gedhe nomer loro ing Hilton global lan minangka bagean penting saka strategi pertumbuhan rantai hotel ing taun-taun ngarep.

Alan Watts, Presiden Asia Pasifik saka Hilton, ujar manawa perusahaan kasebut bakal mbukak 17 hotel liyane ing telung merek mewah kasebut ing pipa regional sajrone taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.