ARC: Penjualan tiket udara agensi travel AS mudhun wulan November

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
ARC: Penjualan tiket udara agensi travel AS mudhun wulan November

Perusahaan Pelapor Airlines (ARC) dina iki ngluncurake data sing nuduhake sales net saka agensi lelungan sing akreditasi ARC sing udakara meh $ 1.2 milyar ing November 2020, mudhun saka luwih saka $ 1.4 milyar ing Oktober 2020. Penjualan November taun-taun mudhun 83% dibandhingake karo November 2019, nalika sales total $ 6.9 milyar

Wulan sewulan, asil November 2020 ditampilake: 

  • Penurunan 15% ing total lelungan penumpang;
  • Perjalanan domestik AS mudhun 19%; lan
  • Perjalanan internasional mudhun 5%.

"Plancongan penumpang lan pesenan umum cenderung mudhun pungkasan taun, mula iki ora nggumunake," ujare Chuck Thackston, direktur manajemen ilmu data lan riset ARC. "Ing taun 2019, total penjualan lan lelungan penumpang antara Oktober lan November mudhun, masing-masing 17% lan 16%. Amarga vaksin Coronavirus dadi luwih nyebar ing pirang-pirang wulan kepungkur, kita ngarep-arep bisa ndeleng penjualan lan pesenan saya mundhak. ”

Total lelungan penumpang sing ditemtokake dening ARC ing wulan November mudhun 67% taun, saka 21,389,364 dadi 6,952,741. Perjalanan domestik AS mudhun 66% dadi 4.7 yuta, dene perjalanan internasional gunggunge 2.3 yuta, mudhun 71% YOY. Rata-rata rega tiket pulang-pergi AS mudhun saka $ 496 ing wulan Nopember 2019 dadi $ 368 ing November 2020.

Taun kepungkur, penjualan EMD kanggo Oktober mudhun nganti 61% dadi $ 2,642,747, lan transaksi EMD mudhun 51% dadi 58,284. 

Print Friendly, PDF & Email