Caribbean budaya Warta Breaking Jamaika News Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata lan Budaya ngajak kabeh wong supaya tuku Jamaican Natal iki

Draft otomatis
Jamaika akhir minggu Paskah

Pariwisata Jamaika Menteri, Edmund Bartlett lan Menteri Budaya, Jenis Kelamin, Hiburan lan Olahraga, Olivia 'Babsy' Grange, gabung karo wong-wong Jamaika lan wong liya sing golek barang hadiah, nggunakake musim yuletide kanggo toko kanthi lokal lan ndhukung lan tuku desainer Jamaika. tukang lan produsen barang lan jasa lokal liyane.

Bandhing kasebut digawe ing pementasan tahunan ketiga Gaya Jaringan Pariwisata Pariwisata Gaya Jamaika, pertunjukan mode sing nampilake 14 desainer Jamaika sing gaweyane, menteri setuju, bisa tampil nglawan mitra internasional. Acara taun iki uga dipasangkan karo inisiatif e-Chrismus Marketplace anyar Dana Peningkatan Pariwisata, yaiku pasar belanja online sing nuduhake macem-macem produk saka desainer lan pengrajin Jamaika.

Acara rong dina kasebut diwiwiti tanggal 16 nganti 17 Desember lan saiki dipentasake ing fasilitas perbelanjaan Main Street Jamaica sing dibukak (Biyen The Shoppes at Rose Hall), ing Montego Bay, St. James. Konsep keterkaitan lokasi promosi promosi paling apik ing Jamaika kanggo para turis internasional kanthi blanja minangka bagean utama saka pengalaman pengunjung. Acara Gaya Jamaika uga menehi peserta pemasaran cara pemasaran internasional liwat platform belanja online.

"Pemasaran produk lan layanan online saiki dadi norma lan para konsumen Jamaika wiwit ngerti manawa entuk keuntungan liyane sing nambah nilai sajrone ngirit biaya lan uga ngirit wektu, kanggo entuk barang saka produser menyang konsumen, "jarene Menteri Bartlett.

Menteri kasebut banjur meksa kabeh wong supaya tuku wong Jamaika ing Natal iki. Dheweke negesake: "Utamane, saiki aku pengin ngundang wong-wong Jamaika kita supaya percaya marang awake dhewe lan menehi makna 'Tuku Jamaican'. Kita wis cedhak karo musim menehi kanca lan wong sing dikasihi, tumindak sing COVID-19 lan jarak sosial ora bisa mandheg, lan aku pengin mrentah supaya kabeh wong golek 'Chrismus' ing wong Jamaika. ”

"Barang khusus sing sampeyan karepake iku ing driji langsung. Cukup bukak platform shoppinginja.com/echrismus lan ing kana sampeyan bakal nemokake macem-macem barang hadiah sing kasedhiya saka pemasok lokal sing pengin njaluk sampeyan ngubungi, "ujare.

Nalika negesake panjaluk supaya wong-wong ndhukung produksi lokal nalika blanja Natal iki, Menteri Grange ujar manawa "blanja minangka area utama kanggo pariwisata lan Destinasi Jamaika minangka salah sawijining merek paling apik."

Dheweke uga ndeleng konsep Main Street Jamaica minangka nyekel inti saka apa sing diarani Jamaica, nambah: "Apa sing ditindakake yaiku nampilake babagan Jamaika; budaya, musik, panganan lan bakat gedhe para pengrajin lan wis nggawe kabeh iki bebarengan karo merek ing saindenging jagad lan kanggo nuduhake manawa kita bisa ngadeg lan dadi bagean saka apa sing diarani donya. ”

Menteri Bartlett nyathet manawa ngerti yen blanja minangka salah sawijining kegiyatan sing paling penting kanggo turis, lan uga faktor sing penting kanggo pilihan tujuan kanggo akeh, blanja diidentifikasi minangka salah sawijining barang sing kudu ana ing Jaringan Pariwisata Pariwisata. , divisi TEF, sing saiki mbantu upaya upaya diversifikasi penawaran produk Jamaika.

Dheweke ujar manawa tujuan Gaya Jamaika selaras karo tujuan sektor pariwisata sing luwih jembar amarga ngupayakake promosi Jamaika minangka tujuan belanja premium; promosi lan sorot desainer lokal menyang pasar pariwisata, lan kanggo macem-macem pengalaman blanja ing pulau. Pementasan taun iki nggunakake tren pasar online sing saya akeh sanajan pengin ngembangake pengalaman blanja sing asli lan unik sing nambah nilai kanggo produk pariwisata Jamaika.

Warta liyane babagan Jamaika

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.