aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Tingkat kargo udara mundhak luwih cepet ing wulan November & wulan pertama Desember

Tingkat kargo udara mundhak luwih cepet ing wulan November & wulan pertama Desember
Tingkat kargo udara mundhak luwih cepet ing wulan November & wulan pertama Desember
ditulis dening Harry S. Johnson

Sajrone pungkasan taun 2020, jagad iki ora nate ngeling-eling maneh kaya taun liyane. Kargo udhara ora ana sing istiméwa: tren biasa, sing ditemtokake suwene wis pirang-pirang taun, ora ana tuntunan bab apa sing sejatine kedadeyan. Volatility, volume utawa tarif, wis dadi urutan paling umum ing pirang-pirang pasar ing taun 2020.

Nopember nyuda volume mudhun ing saindenging jagad 12.6% saben taun (YoY), persentase penurunan sing wis kurang luwih dadi norma ing paruh kapindho taun 2020. Iki ditambah karo kenaikan tarif / asil YoY paling kuat (ing USD ) wiwit wulan edan wulan April lan Mei: + 79% YoY, kenaikan sing luwih dhuwur tinimbang wulan sadurunge. Hasil / tarif ing wulan November biasane udakara 4% luwih dhuwur tinimbang ing wulan Oktober; ing taun iki paningkatan 11.2%, saka USD 2.97 dadi USD 3.30 (volume mudhun 2% MoM). Kita wis nglaporake babagan tren iki ing update minggon anyar.

Asia Pasifik minangka siji-sijine wilayah asal sing duwe bisnis kargo udhara antara Oktober lan November (kanthi 3.2%). Apike, panen / tarif saka Afrika lan MESA (Timur Tengah & Asia Selatan) ngeculake MoM. Ora kaget, amarga entuk pesanan 'barang-barang PPE' sing gedhe, pengiriman luwih saka 5000 kg tambah YoY, sanajan kabeh bobot bobote luwih cilik ilang antara 16% lan 29% YoY. Statistik November sing paling ngeri yaiku: transportasi liwat udhara manungsa tuwuh nganti 8% YoY…

Kapasitas umume munggah 1% saka Oktober nganti Nopember: kapasitas pesawat mudhun mudhun 1% MoM, dene kapasitas muatan ing pesawat penumpang mundhak dadi 3%. Faktor muatan ing pesawat penumpang saya mundhak nganti 1% poin, lan pesawat barang saya mudhun (mudhun rada 1%).

Nelpon pasar kargo udhara dadi panas, bisa uga dadi taun paling ngisor ing taun iki. Tren biasa wiwit jaman sadurunge COVID kayane wis dadi kenangan sing ora pati penting. Delengen babagan asil / tarif ing wulan November kanggo sawetara pasar paling gedhe ing saindenging jagad:


- Rata-rata paling dhuwur: Hong Kong nganti Amerika Serikat Midwest: USD 6.88 / kg
- Peningkatan YoY paling persentase paling dhuwur: Inggris nganti Amerika Serikat Wétan Lor: + 289%
- Pangowahan mutlak paling dhuwur YoY: China Wétan menyang Amerika Serikat Midwest: + USD 3.43
- Pangowahan persentase paling dhuwur vs Oktober 2020: Korea Selatan menyang Jerman: + 58%.

Kanthi kabeh pangowahan taun iki, siji sing angel diganti yaiku pola lalu lintas maskapai penerbangan. Minangka persentase total bisnis, lalu lintas sing asale, utawa sing dituju, pangkalane dhewe-dhewe, wiwit saka 40% dadi 39% wiwit Nopember 2019. Maskapai penerbangan sing berbasis ing Asia Pasifik terus ngetung paling dhuwur ing "omah-omah / omah volume terikat ”(ganti saka 56% dadi 58%), dene maskapai penerbangan sing adhedhasar ing MESA luwih ningkatake jabatane dadi“ juara lalu lintas negara ketiga ”(saka 28% dadi 25%).

Nasib asal-usul utama 3 wilayah ing taun 2020 bisa uga beda-beda. Saka 18 kutha sing ditinjau, telung bisnis nambah sanajan ana penurunan global: Shanghai, Bogota, lan Santiago de Chile. 15 bisnis liyane ilang, nanging kanthi cara sing beda banget. Kanggo kutha kaya Kairo, London lan Mumbai, mesthine kaget banget sisteme nalika ndeleng manawa bisnis sing diwiwiti mudhun luwih saka rata-rata 16% ing saindenging jagad (Jan-Nov 2020). Nanging ing taun sing ora umum iki, pangowahan volume meh dadi bagean cilik saka crita kasebut. Tindakake kasus Chicago: bisnis njaba mudhun 9% (Jan-Nov YoY), nanging ngasilake bathi 10% luwih akeh kanggo maskapai kasebut. Sanalika, bathi maskapai saka lalu lintas mlebu menyang Chicago tambah dening YoY 92% sing luar biasa. Apa bisa dadi wong liyo?

Paling pungkasan, nanging ora kalah penting, angka pambuka kanggo paruh pertama Desember. Volume ing saindenging jagad iki 2% luwih dhuwur dibandhingake karo paruh pertama wulan November, nuduhake tren MoM sing luwih apik tinimbang tren wiwit Oktober nganti November. Wilayah asal kanthi paningkatan volume paling dhuwur yaiku Afrika (+ 21%) lan Amerika Tengah & Selatan (+ 8%). Faktor beban nuduhake kenaikan sing konsisten, sanajan cilik, wiwit wiwitan November. Hasil / tarif rata-rata ing saindenging jagad (saben kg) tekan level USD 3.32 ing minggu kapindho Desember, rong sen luwih saka rata-rata November.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.