Airport Asosiasi Warta aviation Awards Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Turkey News Plancongan Bisnis News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Istanbul dianugerahi rating bintang 5

Bandara Istanbul dianugerahi rating bintang 5
Bandara Istanbul dianugerahi rating bintang 5
ditulis dening Harry S. Johnson

Munggah kanthi kuat ing adegan penerbangan global kanthi arsitektur sing unik, infrastruktur sing kuat, teknologi sing unggul lan pengalaman lelungan level dhuwur sing ditawakake, Bandara Istanbul dianggep pantes dianugerahi Penghargaan "Bandara 5-Bintang" miturut evaluasi Skytrax. Thanks kanggo langkah sing ditindakake Covid-19, Bandara Istanbul dadi salah siji saka mung loro bandara ing donya sing wis disertifikasi kanthi rating "Bandara 5-Bintang COVID-19", saliyane rating "Bandara 5-Star".

Minangka gapura Turki ing jagad iki, Bandara Istanbul tetep dadi kebanggaan penerbangan Turki kanthi penghargaan sing menang ing saindenging jagad. Nambahake terusan penghargaan, Bandara Istanbul bubar diumumake minangka "Bandara Eropa Terbaik kanggo Transformasi Digital" minangka bagean saka "16th ACI Europe Awards", sing diatur dening Bandara Council International (ACI), amarga infrastruktur digital lan negara -Teknologi sing digunakake.

Disertifikasi minangka "Bandara Bintang 5" dening lembaga penerbangan Skytrax sing berbasis ing London, sing didegake ing taun 1989, Bandara Istanbul diajeni kanthi pangakuan ing saindenging jagad bebarengan karo wolung bandara hub global liyane sing sukses entuk judhul kasebut. Kajaba iku, Bandara Istanbul entuk penghargaan "Bandara 5-Bintang COVID-19", sing wis ditampilake khusus nalika pandemi COVID-19. Bandara nomer papat ing donya sing entuk sertifikasi Covid-5 Bintang 19 iki, Bandara Istanbul gabung karo Roma Fiumicino, Hamad International lan Bandara El Dorado ing Bogota. Saliyane prestasi kasebut, Bandara Istanbul entuk hak istimewa dadi bandara kanthi terminal paling gedhe ing donya sing nduweni rating "5-Star". Bandara Istanbul, sing nampa "Sertifikat Pandemi Bandara" sing diterbitake Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil, lan banjur mlebu "COVID-19 Aviation Health Protocol" diterbitake dening Badan Keamanan Penerbangan Eropa (EASA), sadurunge penghargaan Skytrax, uga dadi bandara pertama ing jagad iki sing entuk sertifikat "Akreditasi Kesehatan Bandara" sing diwenehake dening Bandara Council International (ACI).

Ngandharake Bandara Istanbul diwenehi loro penghargaan utama dening perusahaan pambiji penerbangan sing misuwur ing donya Skytrax, Kadri Samsunlu, CEO lan Manajer Umum Operasi Bandara İGA nyathet: "Bandara sing disertifikasi minangka" Bandara 5-Star "lan "Bandara COVID-5 19-Bintang" dening panguwasa penerbangan penting kaya Skytrax, mung rong taun sawise dibukak lan wolulas wulan sawise operasi kanthi kapasitas lengkap, minangka kahanan langka. Aku bisa ngomong kanthi bangga, amarga İGA, kita wis entuk iki ing Bandara Istanbul. Kita wis nggawe budaya sing berorientasi pelanggan ing bandara, kita bakal maju luwih maju lan makarya ing babagan iki terus maju. Kita minangka bandara hub nomer wolu ing donya sing nampa "5 Bintang" ing antarane bandara hub transfer global, sawise Doha, Hong Kong, Munich, Seoul Incheon, Shanghai, Singapura lan Tokyo. Kita uga wis dadi bandara kaping papat ing donya sing nampa "Rating Bandara Covid-5 19-Bintang", babagan langkah COVID-19 sing dileksanakake ing bandara. Kita minangka bandara nomer loro ing jagad iki sing nduwe loro judhul sekaligus. Uga kabeh fitur liyane, Bandara Istanbul minangka bandara kanthi terminal paling gedhe ing antarane para "5 Bintang". Kaya sing dingerteni, sanalika sadurunge penghargaan penting kasebut sing ditawakake Skytrax, kita uga dipilih dadi "Bandara Paling Apik" ing kategori Transformasi Digital, ing jajaran "Penghargaan ACI EUROPE 16", sing diatur dening Bandara Council International (ACI). Kabeh penghargaan sing terkenal lan prestisius kasebut minangka bukti manawa kapercayan sing dikepengini para pejabat penerbangan ing donya lan utamane para penumpang ing İGA lan Bandara Istanbul. Aku pengin negesake iki; wong-wong sing mlaku kanthi mantep lan kanthi langkah sing kendel kanggo njaga nilai-nilai sing dipercaya, cepet utawa cepet bisa nggayuh tujuan sing diidham-idhamake. Ing Bandara Istanbul, kita minangka İGA, ngimpi dadi realita dhisik, lan saiki kasunyatan dadi kepemimpinan! Kita bangga lan seneng atas jenenge negara amarga wis sukses kanthi sukses. Aku matur nuwun kanggo kabeh lan kabeh staf, sing wis menehi sumbangan kanggo prestasi iki. Kanthi semangat lan semangat sing padha kaya dina pisanan, kita bakal terus usaha supaya negara kita, lan Bandara Istanbul minangka pusat penerbangan paling penting ing donya. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.