Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean budaya Warta Pamrentah Investments Warta Breaking Jamaika News wong Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, nampani taman petualangan alam Chukka $ 2M anyar

Draft otomatis
Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, nampani taman petualangan alam Chukka $ 2M anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Sub-sektor atraksi Jamaika nampa dorongan utama kanthi tambahan taman petualangan alam ing Sandy Bay, Lucea, kanthi biaya udakara US $ 2 yuta dening Chukka Caribbean Adventures.

Menteri Pariwisata Jamaika, Edmund Bartlett ngumumake yen daya tarik kasebut resmi dibuka wingi (17 Desember), nalika upacara pemotongan pita, didhukung dening Direktur Eksekutif Chukka, John Byles lan Chief Executive Officer, Marc Melville, sawise dheweke muter fasilitas ing pinggir segara, sing jembaré ing 26 hektar.

Chukka Ocean Outpost Sandy Bay, gabung karo dhaptar atraksi sing dioperasikake perusahaan ing Jamaika, Republik Dominika, Turki lan Caicos, Belize lan bubar, Barbados.

Pak Bartlett ujar "dhuwit sing digunakake kanggo ndandani lan nggawe pengalaman iki, supaya bisa entuk Covid-19 tundhuk lan dilebokake ing positon supaya bisa ngadeg karo papan-papan atraksi liyane ing saindenging jagad lan papan sing pengin dituju para pengunjung anyar, pancen wis larang. ”

Pak Bartlett seneng banget amarga investasi kasebut, jarene, teka ing wektu sing angel banget nanging ujar manawa: "Minangka tujuan, menehi kapercayan marang investor yaiku apa sing diarani Jamaika."

Pak Melville nggambarake manawa: "Ing tengah-tengah iki, akeh wong sing bakal ora mandheg investasi," nambahake manawa "investasi metu saka ngarep-arep lan kapercayan, lan minangka pangarep-arep lan kapercayan sing ditampa saka pimpinan nalika semana, berkembang lan ngerti yen kita arah ing arah sing bener, mula kita bisa nglawan pasang pasang, ngetokake dhuwit ing cangkem lan nggawe investasi sing ana ing kene dina iki. ” 

Sing dadi minat khusus kanggo Menteri Bartlett yaiku taman kasebut mbisakake luwih akeh buruh pariwisata pulau kasebut dipateni dening industri pariwisata ditutup nalika sangang wulan kepungkur, amarga COVID-19, bisa kerja maneh. Dheweke nggambarake manawa musim turis musim salju saiki bakal pucuk udakara 40 persen tinimbang taun kepungkur lan nyedhiyakake akeh lapangan kerja.

Sawise tur ing properti kasebut, Menteri Bartlett muji inovasi sing wis digawe kanggo nggawe "fasilitas sing bisa nggawe pengunjung sing sadhar lan sadar jarak sosial dadi seneng nikmati pengalaman sing ditawakake ing kene."

Dheweke ngamati manawa arsitektur atraksi sing disedhiyakake kanggo klompok kanthi jinis nomer sing nggawe aman kanggo pengunjung "bisa nemokake gelembung dhewe lan ngrasakake kaendahan, rasa seneng lan gaweyan adrenalin sing dibutuhake, amarga padha ngupayakake karepe dhewe. ”

Melville ujar manawa Outpost Laut nawakake: daya tarik tambahan infrastruktur plancongan unik kanthi katamaran sing lelayaran ing pesisir Hanover; nyilem; snorkeling lan nunggang segara nganggo jaran. Properti iki uga ana loro kali lan sumber.

Proyek kasebut ditindakake dening Chukka nggarap kolaborasi karo Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Dewan Pariwisata Jamaika (JTB), Perusahaan Perbandaran Hanover lan Badan Lingkungan lan Perencanaan Nasional (NEPA), sing menehi pandhuan kanggo njaga supaya sustainable lan ramah lingkungan fasilitas

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.