Warta Breaking Guam News

Guam kanthi misi narik luwih akeh pengunjung China

Pilih basa sampeyan
000rr_0
000rr_0
ditulis dening editor

Biro Pengunjung Guam ngupayakake akeh pengadilan menyang Cina kanggo ngunjungi pulau cilik sing dadi wilayah AS.

Print Friendly, PDF & Email

Biro Pengunjung Guam ngupayakake akeh pengadilan menyang Cina kanggo ngunjungi pulau cilik sing dadi wilayah AS. Century Travel nganakake serangkaian penerbangan charter khusus ing antarane Guam lan Beijing sing bakal ditindakake ing Oktober 2009. Air China minangka operator kanggo telung charter lan 450 penumpang diantisipasi saben pesawat. Guam pengin menehi semangat para pengunjung saka pasar perjalanan sing lagi maju.

Push pariwisata uga terus menyang Taiwan karo ngrekrut Leroy Yang, aktor kondhang lan mantan model, sing wis nggawe buku pandhuane ing Guam. Ing buku pandhuane Sugeng Rawuh ing Guam, Yang nggawa para pamiarsa liwat tur ing pulau kasebut. Sing paling apik yaiku Taiwan mromosikake Guam minangka "tujuan khas Amerika."

Ekonomi Guam gumantung karo pariwisata sing nandhang sawetara wulan pungkasan. Laporan anyar ujar manawa pulau Pasifik nampani 60,100 pengunjung ing wulan Juni, mudhun saka 94,882 sajrone wulan sing padha taun kepungkur. Ana pangarep-arep manawa industri pariwisata bakal luwih larang nalika taun. Pulo iki nawakake pantai sing tenang, nyilem lan satwa sing akeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.