Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Warta Pamrentah News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Kabeh Penerbangan mandheg saka Jerman menyang Inggris lan Afrika Selatan

Ora ana maneh penerbangan ing antarane Jerman lan Inggris
geryuk
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pejabat Jerman ing dina Minggu ngetokake perintah darurat kanggo nglarang kabeh gelut antarane Republik Federal Jerman lan Inggris kanthi cepet. Iki uga ditambahi kanggo penerbangan saka Jerman menyang Afrika Selatan.

Pesawat mabur Jerman sing saiki ana ing Inggris diidini mabur maneh. Penerbangan kargo bisa terus dioperasikake ing antarane rong negara kasebut.

Iki amarga galur virus COVID-70 sing luwih anyar lan 19% sing dideteksi ing Inggris, lan durung ing Jerman.

Nomer langkah ekstrem  LF 10 / 6194.1 / 1-10,  kanggo nglindhungi Jerman ditandatangani dening Johann Friedrich Colsman, kepala Departemen Penerbangan kanggo Republik Federal Jerman.

Akeh negara Uni Eropa liyane sing duwe peraturan darurat sing padha. Uga EUROSTAR saiki ora bisa digunakake.

Menteri kesehatan Jerman Jens Spahn ujar manawa jinis virus anyar durung ditampilake ing Jerman, nanging penting supaya tetep dadi kaya iki. Uga penerbangan antara Jerman lan DSouth Afrika dibatalake nalika Minggu tengah wengi

Wis Einreisebeschränkung saiki wis mlebu ing Montag über eine Kabinettsabstimmung im Umlaufverfahren auf den Weg gebracht werden.

Aturan iki ditrapake nganti tanggal 31 Desember 2020

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.