Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Ngganggu Industri Plancongan AS Sambutan Urusan Bantuan COVID

Plancongan AS: Kesempatan sing luar biasa wis cedhak
.S. Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan Roger Dow
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow nerbitake pernyataan ing ngisor iki babagan kesepakatan bipartisan sing diumumake babagan paket relief COVID:

"Washington ngirim hadiah liburan gedhe kanggo bisnis lan buruh AS sawise taun sing tantangan banget.

"Wis dadi dalan sing angel kanggo entuk pamindhahan legislatif sing dibutuhake banget ing Washington. Kita muji klompok senator bipartisan sing maju, lan pimpinan kongres amarga menehi kesepakatan bipartisan kanggo ngasilake pitulung sing dibutuhake banget. Pranata sing disepakati bakal menehi jembatan nganti pirang-pirang bisnis sing nandhang taun 2021.

"Perlu luwih akeh maneh proyek lelungan 4.5 yuta sing ilang ing industri pariwisata lan pariwisata, nanging proses sing ngasilake kesepakatan iki muga-muga dadi tandha positif kanggo apa sing bakal bisa ditindakake ing Kongres sabanjure. Kita ngajak tumindak cepet babagan undang-undang penting iki. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.