Dewan Pariwisata Afrika aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Pitakonan LGBTQ News wong Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Jaringan Pariwisata Dunia pengin Travel lan Pariwisata ditahan

wtn350x200
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Jaringan Pariwisata Dunia selaras karo Dewan Pariwisata Afrika (ATB) ngajak masarakat supaya matesi perjalanan menyang bisnis penting wae.

Jaringan Pariwisata Dunia ngetokake pernyataan Minggu wengi dening Presiden WTN Juergen Steinmetz. Cuthbert Ncube, Ketua ATB sing ndhukung.

Musim Natal lan Taun Baru minangka jaman sing dikunjungi jagad ing kulawarga. Iki uga wayah kanggo plancongan lan plancongan.

Musim Natal lan Taun Anyar iki ing taun 2020/21 beda. Ana cahya ing mburi trowongan sing dawa banget kanggo ngatasi ngipi elek sing kita lakoni wiwit Maret, nanging kita isih ana ing trowongan.

Telpon kasar wingi ing Inggris lan Afrika Selatan sing nyadari virus saiki nyerang kanthi cara sing beda lan kanthi kekuatan 70% luwih akeh dadi saksi yen lelungan saiki ora aman. Kasunyatan sing kita ora pengin ngakoni, lan kasunyatane, industri kita ora bisa tuku.

Dadi, ayo ayo nolak perjalanan nganti efek distribusi vaksin sing terus maju entuk asil lan asil.

Yen dibandhingake karo sing kita alami, iki ora bakal suwe. Yen kita kabeh kerja bareng, kita bakal bisa nglancarake lelungan luwih dhisik, lan mbangun industri ing taun ngarep.

Plancongan saiki kanthi ancaman anyar sing muncul yaiku kesehatan kita. Nggoleki cara saiki kanggo nggampangake "lelungan sing aman" bakal dadi risiko kanggo ekonomi lan masa depan sektor kita.

Industri iki butuh pitulung, lan ayo njupuk wektu iki kanggo ngrembug babagan carane jagad bisa ngomong kanthi siji swara lan ndhukung industri iki, mula kita bisa miwiti nalika waktune paling pas.

Jaringan Pariwisata Dunia siyap kanggo diskusi iki. WTN saiki duwe luwih saka 1000 anggota perusahaan ukuran menengah nganti cilik ing 124 negara.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan WTN, bukak www.wtn.travel

Dewan Pariwisata Afrika pengin Afrika dadi salah sawijining tujuan wisata sing disenengi ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap babagan ATB, bukak www.africantourismboard.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.