Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Fraport ngetokake RFP kanggo balai olahraga / multi-fungsional ing Bandara Frankfurt

Fraport yaiku ngetokake panjaluk proposal (RFP) kanggo netepake minat pasar babagan pambangunan gedung olahraga / multi-fungsional ing lahan kosong ing Bandara Frankfurt. Proyek kasebut minangka bagean saka inisiatif pangembangan kutha sing luwih gedhe. Plot sing dimaksud dununge dununge tengah ing mburi garasi parkir The Squaire, lan udakara udakara 30,000 m2.

Tujuane RFP yaiku kanggo ngenali calon investor lan operator sing bakal ngrencanakake, mbangun lan mbukak fasilitas anyar - kanthi koordinasi karo Fraport lan Kutha Frankfurt, uga agensi pamrentah, asosiasi industri lan bisnis liyane. Tujuane yaiku nggawe venue serbaguna sing cocog kanggo dadi tuan rumah kompetisi olahraga domestik lan internasional kelas paling dhuwur, uga konser lan acara budaya. 

Felix Kreutel, Kepala Manajemen Real Estate ing Fraport, nerangake: "Wiwitane pengin nggawe manawa ana minat ing para calon pemain pasar ing pengembangan, konstruksi lan pengoperasian aula olahraga lan multi-fungsional. Lokasi sing kaya ngono bakal nambah elemen menarik kanggo portofolio penawaran ing Bandara Frankfurt. ” 

Print Friendly, PDF & Email