24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Awards Warta Breaking Bahama News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kapuloan Bahama Nyapu Sirkuit Penghargaan Perjalanan 2020

Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Pelayaran Bahamas pas musim gugur lan musim salju

Sanajan ana taun sing durung pernah ana, Bahama tetep nganggep dheweke dadi tujuan plancongan Karibia utama lan entuk penghargaan saka konsumen, perdagangan lan pameran penghargaan vertikal ceruk. Kanthi geografi unik saka 16 pulau utama lan atusan kartu, pulau-pulau kasebut narik kawigaten para lelungan sing kepengin lolos lan plancongan sing sepi. Nalika negara pulau kasebut bali ing taun 2020, kanthi pirang-pirang penghargaan saka Travel + Leisure, Condé Nast Traveler lan Karibia Jurnal ing ngisor iki, Bahama tekad bakal duwe taun 2021 sing luwih cerah.

"Kita seneng banget yen Bahama diakoni akeh penghargaan, sanajan taun industri industri pariwisata angel diadhepi," ujare Direktur Jenderal Pariwisata Jenderal Joy Jibrilu. "Penghargaan iki negesake manawa Bahama tetep dadi favorit ing para turis, lan kita kepengin terus nampani dheweke ing taun anyar."

Wisata + Wektu luang Penghargaan Kepulauan Bahamian ing Penghargaan Terbaik Dunia - Abacos, Pulo Harbour, Exumas lan Eleuthera diakoni ing Plancongan + Kenyamanan Penghargaan Terbaik Dunia ing 25 Pulo Top ing Karibia, Bermuda, lan Bahama kategori Andros 'Kamalame Cay Resort dianugerahi ing 100 Hotel Paling Ndhuwur ing Dunia lan 25 Hotel Resor Karibia Top kategori.

Bahama dianugerahi ing Wisatawan Condé Nast Penghargaan Pilihan Pembaca 2020 - Papat hotel Bahamian diakoni dening Wisatawan Condé Nast Penghargaan Pilihan Pembaca. Kamalame Cay, Rosewood Baha Mar, Grand Hyatt Baha Mar lan SLS Baha Mar kalebu ing 15 Resor Top ing Kapuloan Atlantik babagan.

Jurnal Karibia Penghargaan Wisata Karibia Ngenali Bahama ing Telung Kategori - Ing Jurnal Karibia 7th Penghargaan Perjalanan Karibia tahunan, Bahama dianugerahi Tujuan Inovatif Taun amarga fleksibilitas sing terus ditindakake sajrone pandemi lan menehi standar kanggo praktik mlebu tujuan. Kajaba iku, Bandara Internasional Lynden Pindling Nassau dijenengi Bandara Karibia ing Taun iki lan Graycliff diakoni minangka Restaurant Karibia ing Taun iki.

Bahamas njupuk 13 penghargaan ing Majalah Nyilem Skuba Penghargaan Pilihan Pembaca - Kapuloan Bahama diakoni ing taun iki Majalah Nyilem Skuba Penghargaan Pilihan Pembaca, kanthi plancongan sing nyorot penawaran nyilem tujuan ing 700 pulau lan teluk. Negara kasebut dipilih dadi nomer siji kanggo Kewan Big Best, diselehake ing limang nomer paling apik kanggo Tujuan Umum Umum, Nyelam Gua Terbaik, Snorkeling Terbaik, lan Nilai Terbaik, lan sepuluh nomer paling apik kanggo Nyelam Wreck Terbaik, Nyelam Tembok Paling Apik, Nyilem Lanjut Paling Apik, Fotografi Paling Apik , Nyelam Shore Terbaik, Urip Makro Terbaik lan Kesehatan Laut sing Paling Apik.

Babagan BAHAMAS 

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kepulauan Bahama duwe nelayan, nyilem, numpak prahu, lan ewu mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing FacebookYouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama. 

Warta liyane babagan Bahama

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.