Awards Warta Breaking Bahama News Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas nggambarake taun sing angel lan dina sing padhang

Pilih basa sampeyan
Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas nggambarake taun sing angel lan dina sing padhang
menteri pariwisata bahamas

Nalika taun 2020 wis entek, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama saiki uga nggambarake taun sing bersejarah lan nantang. Sawise ngrayakake rekor pitung yuta pengunjung ing taun 2019, negara kasebut bakal terus maju lan makmur saka turisme, amarga mundhak kanthi rencana kenaikan pesawat saka sawetara maskapai utama, ora nganggep dukungan media internasional, kayata The New York Times, Frommer's lan The Globe and Mail, antara liya, sing nyebut Bahama minangka tujuan sing kudu dikunjungi ing taun 2020.

Pandemi COVID-19 minangka krisis sing ora bisa diarep-arep sing durung nate ana pengaruh sadurunge ing industri pariwisata global, efek sing dirasakake banget ing Bahama. Pariwisata minangka jantung negara lan, mulane, dadi bisnis saben wong. Kaya sing dideleng sawise Topan Dorian, wong Baham ora asing nalika nggawe sejarah kanthi kahanan sing angel. Saiki, wong-wong Baham wis dadi kulawarga pulau, gabung kekuwatan lan ketahanan kanggo mbiyantu nyebarke COVID-19 lan njamin supaya bisnis bisa maju maneh. Ana optimisme banget manawa pulau kasebut bakal bisa bali ngrekam nomer pengunjung, yen wis aman yen bisa lelungan kanthi bebas. Kangge, pamrentah nggawe kabeh sing bisa supaya warga Baham bisa kerja maneh.

"Kanthi dhukungan lan kolaborasi saka para pemangku kepentingan pariwisata Bahamas, papan promosi, agensi, media lan mitra wisata liyane, negara kasebut bisa nggawe pedoman ing pulau lan langkah-langkah pencegahan kanggo mbantu ngatasi panyebaran COVID- 19, "ujare Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama, Dionisio D'Aguilar. "Protokol anyar lan streamline kanggo plancongan mlebu lan antar pulau, diatur sawise ngawasi kanthi tliti, analisis sregep, lan tanggap cepet saka kabeh entitas pamrentah, kanthi tanggung jawab ngetrapake langkah-langkah kesehatan lan keamanan masarakat saengga para turis bisa luwih seneng ngrasakake pengalaman plancongan."

Protokol paling anyar ditampa kanthi apik dening konsumen lan mitra pariwisata lan padha karo kabar babagan pambukaan properti hotel lan paningkatan angkut udara. Cathetan, telu properti hotel paling gedhe ing Nassau - Grand Hyatt Baha Mar, Atlantis Paradise Island lan British Colonial Hilton - lagi dibukak ing pertengahan Desember, kanthi inventaris hotel tambahan diwiwiti wulan Januari lan Februari. Uga diwiwiti pertengahan Desember, maskapai penerbangan AS paling dhuwur kalebu JetBlue, American Airlines, United Airlines lan Delta nambah penerbangan menyang jadwal.

"Kita tugas ing Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas kanggo ningkatake pariwisata menyang negara sing apik, lan nalika taun 2020 nggawa alangan kanggo tumindak kasebut, optimisme lan pengabdian kanggo misi kasebut ora bakal goyah," ujare Joy Jibrilu, Direktur Jenderal Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas. "Nalika ngarepake taun 2021, kita bakal terus golek cara anyar lan unik kanggo promosi penawaran pulau liwat program lan prakarsa sing saya akeh sing bisa nggawa para pengunjung bali menyang pantai kanthi cepet."

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama nglajengake kampanye humas lan pemasaran kanthi agresif kanggo nggayuh pasar utama ing AS lan promosi manawa Bahama mbukak bisnis, nalika nuduhake syarat entri lan protokol perjalanan sing dibutuhake supaya negara kasebut aman. Taktik promosi kalebu:

• Rencana Media sing Diangkah - Wiwit wiwitan wulan Maret, rencana media sing ditargetake kanthi geo strategis wis ditindakake kanthi tujuan supaya Bahama tetep dipertimbangkan para lelungan, khusus sing manggon ing pasar utama kayata Florida Selatan, Houston lan New York, lan narik kawigaten wong-wong sing wis sering nuju tujuan ing mbesuk supaya bali.

• Outreach Media Kuat - Komunikasi sing konsisten lan nyebar kanggo pariwisata, gaya urip lan media warta wis ngandhani konsumen manawa Bahama mbukak para pengunjung, nalika nuduhake informasi akurat babagan syarat entri lan protokol ing pulau sing bakal nyebabake pengunjung. Publikasi sing nutupi pasar utama vertikal kayata penerbangan pribadi lan prahu uga ditargetake supaya pamirsa diwenehake informasi babagan syarat paling anyar kanggo ngunjungi Bahama.

  • Penghargaan Anyar - Bahama nyapu sirkuit penghargaan ing taun iki, menang sawetara penghargaan utama. Anugrah Plancongan Karibia dijenengi Bahamas Tujuan Inovatif Taun iki; papat hotel Bahamia kalebu Kamalame Cay, Rosewood Baha Mar, Grand Hyatt Baha Mar lan SLS Baha Mar diakoni karo Penghargaan Pilihan Pembaca Condé Nast Traveler, lan Kapuloan Bahama wis diakoni ing taun iki Penghargaan Pilihan Pembaca Majalah Scuba Diving, kanthi penempatan sing nyorot penawaran nyilem tujuan ing 700 pulau lan teluk. Bebungah kasebut kalebu Bahama menang papan paling dhuwur ing pirang-pirang kategori, nanging sing paling misuwur nomer 1 ing kategori kewan gedhe.  Jurnal Karibia Penghargaan Wisata Karibia Ngenali Bahama ing Telung Kategori - Ing Jurnal Karibia 7th Penghargaan Perjalanan Karibia tahunan, Bahama dianugerahi Tujuan Inovatif Taun amarga fleksibilitas sing terus ditindakake sajrone pandemi lan menehi standar kanggo praktik mlebu tujuan. Kajaba iku, Bandara Internasional Lynden Pindling Nassau dijenengi Bandara Karibia ing Taun iki lan Graycliff diakoni minangka Restaurant Karibia ing Taun iki.

• Bahamas Extended Stay Program - Kepulauan Bahama ngumumake program Bahamas Extended Access Travel (BEATS) Bahamas sing anyar, ijin residensi setaun sing dirancang kanggo ngidini para profesional lan siswa ngemas laptop lan pakean renang nalika mlaku ing acara kasebut. gendhing pulau dhewe, saka adoh saka Bahamas.

• Situs Web sing Dianyari - Situs web Bahamas.com sing anyar sing wis direnovasi wis siyap diluncurake, nawakake antarmuka sing luwih gampang kanggo pangguna lan kalebu alat tambahan kanggo ningkatake poin semangat utama kanggo para wisatawan potensial. Bagean anyar bakal nyorot romansa, acara, petualangan lan fokus ekstensif babagan cara menyang Pulo Out.

• Penjualan Virtual lan Penawaran Pasar Vertikal - Amarga dodolan lan promosi pasar vertikal ora bisa ditindakake ing taun iki, tim penjualan Kementerian Pariwisata makarya kanthi cepet supaya bisa nawakake penawaran virtual sing bakal nggawe komunitas perdagangan plancongan tetep aktif. Karya iki kalebu pangembangan platform virtual anyar kanggo webinar lan pameran dagang. Program spesialis Bahama nembe dikembangake kanggo nutup jurang antara pendhidhikan, inspirasi lan penjualan. Kanthi teknologi anyar iki, Menteri Pariwisata nindakake acara virtual ing saindenging jagad nggabungake kabeh pemasok lan mitra dagang kanggo nuduhake lan ngrembug protokol lan update COVID-19. Acara virtual tambahan kalebu: paviliun nyilem Bahamas virtual kaping pisanan kanggo operator nyilem sajrone DEMA, acara pemasok penyelam paling gedhe ing saindenging jagad; webinar kanggo aviator pribadi sing nduwe inisiatif pra-izin sing bakal teka ing acara Florida Selatan lan Facebook Live sing nduwe ahli kuliner, ahli mixologi sing menang lan pengrajin lokal liyane. Pungkasan, tim kasebut kerja keras kanggo ngiyatake hubungan karo mitra udara ing upaya nggampangake bali penerbangan internasional. Kementerian kasebut uga ngluncurake program duta besar penyelaman lan kapal sing kalebu pengaruh utama ing industri sing bakal ndhukung lan ngewangi kita kanggo promosi tujuan kasebut. Sorotan kanggo Romance 2020 kalebu partisipasi sukses ing acara TravAlliance Fall kanggo Pernikahan Tujuan lan Segmen Bulan Madu lan kajian resmi Majalah Roman Bahamas 'sing bakal diluncurake sajrone Forum Roman Menteri ing wulan Maret 2021.

• Crita Autentik - Kampanye pemasaran konten sing menang kanthi penghargaan nampilake wong-wong Bahama lokal sing ngomong karo budaya, masakan, seni, lan penawaran unik liyane sing nggawe Bahama bisa beda karo plancongan ing pulau liyane.

• Program Blogger - Saliyane program crito sing asli, Menteri Pariwisata uga nggawe program blogging sing kuat ing Bahamas.com ing endi pengaruh lan panulis lokal nuduhake crita lelungan lan budaya ing Bahama kanthi pangajab supaya inspirasi semangat lan bisa nyambung karo masa depan pengunjung.

• Tembakan Konten Lokal - Minangka upaya supaya konten kreatif anyar bisa diluncurake ing saluran sosial Visit Bahamas, Kementerian njaluk kru lokal lan kru kamera lokal kanggo njupuk konten sing ditujokake kanggo narik kawigaten para pangguna supaya pengin ngerti luwih akeh babagan tujuan kasebut.

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk, lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang nggawa transportasi adoh saka saben dinane. Kepulauan Bahama duwe nelayan, nyilem, numpak prahu, lan ewu mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Warta liyane babagan Bahama

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.