Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Swiss Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Swiss ngumumake larangan mlebu, karantina retroaktif kanggo para plancong saka Inggris lan Afrika Selatan

Swiss ngumumake larangan mlebu, karantina retroaktif kanggo wong-wong saka Inggris lan Afrika Selatan
Swiss ngumumake larangan mlebu, karantina retroaktif kanggo para plancong saka Inggris lan Afrika Selatan
ditulis dening Harry S. Johnson

Sawise nemokake varian coronavirus sing anyar lan luwih nular ing Inggris lan Afrika Selatan, Dewan Federal saiki mutusake kanggo njupuk langkah-langkah kanggo nyegah panyebaran galur virus anyar iki. Kabeh wong sing mlebu Swiss saka rong negara kasebut wiwit 14 Desember kudu dikarantina sajrone 10 dina. Dewan Federal uga ngenalake larangan mlebu umum wiwit saiki kanggo kabeh warga negara asing sing pengin mlebu Swiss saka Inggris lan Afrika Selatan. Iki khusus kanggo mungkasi lelungan saka negara kasebut kanggo tujuan pariwisata.

Dewan Federal wis nyetujoni amandemen kanggo Covid-19 Ordinan 3 nglarang lelungan udara ing antarane Swiss lan Inggris lan Afrika Selatan. Kantor Federal Penerbangan Sipil FOCA wingi mrentah penerbangan antara Swiss lan negara kasebut ditundha wiwit tengah wengi dina Minggu, 20 Desember.

Derogasi sementara saka larangan penerbangan dianggep kanggo wong-wong sing manggon ing Inggris utawa Afrika Selatan sing saiki tetep ing Swiss supaya bisa mulih. Mangkene uga kanggo wong-wong sing manggon ing Swiss sing saiki manggon ing rong negara kasebut. Nanging, penting banget yen lelungan bali kaya kasebut ora nyebabake infeksi.

Dewan Federal uga mutusake kanggo narik hak istimewa hak istimewa gerakan saka warga ing Inggris nganti 31 Desember. Mula, wong-wong saka Inggris kena larangan umum mlebu Swiss. Kebebasan hak istimewa gerakan kanggo warga Inggris amarga bakal kadaluwarsa ing pungkasan taun.

Panguwasa Inggris lan Afrika Selatan diwenehi kabar sadurunge babagan langkah kasebut.

Indikasi awal yaiku varian anyar coronavirus luwih bisa ditularake tinimbang galur sing ana. Durung jelas nganti tekan endi galur anyar sing nyebar ing sanjabane Inggris lan Afrika Selatan. Ora ana kasus galur anyar sing diidentifikasi ing Swiss.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.