Airlines aviation Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Saudi Arabian Airlines dadi maskapai penerbangan Global Five-Star

Saudi Arabian Airlines dadi maskapai penerbangan Global Five-Star
Saudi Arabian Airlines dadi maskapai penerbangan Global Five-Star
ditulis dening Harry S. Johnson

Airlines Arab Saudi (SAUDIA) maskapai penerbangan nasional Saudi Arabia wis dadi maskapai Global Five-Star Global Airline by Airline Passenger Experience Association (APEX).

APEX Airline Ratings ™ minangka program rating maskapai pertama sing adhedhasar mung umpan balik penumpang sing disertifikasi. 

Penghormatan industri sing diantisipasi adhedhasar umpan balik lan wawasan penumpang pihak katelu sing netral.

Sajrone Ekspo Virtual Experience Pengalaman Perjalanan Masa Depan, dianakake upacara penghargaan lan SAUDIA seneng dianugerahi penghargaan Bintang Lima.  

Nggunakake skala bintang lima, luwih saka siji yuta penerbangan wis dirating dening para penumpang ing meh 600 maskapai saka saindenging jagad lan disertifikasi kanthi independen dening perusahaan audit eksternal profesional.

Ngomentari gelar bergengsi kasebut, Direktur Jenderal Arab Saudi Airlines, Yang Mulia Eng. Ibrahim Al-Omar ujar: "Kabeh tim ing SAUDIA didhukung mandat kanggo menehi layanan layanan teladan ing saben langkah. Kita nemtokake cara para tamu sing terkenal ngrasakake lelungan udara karo kita, lan kita bangga bisa ndeleng manawa ing perjalanan iki, pangowahan wis ditampa kanthi apik. "

Terus Pak Al-Omar: "Kita matur nuwun banget marang kabeh tamu sing mabur karo SAUDIA lan ngarep-arep bisa nampani kabeh wong ing pesawat maneh."

"Sugeng Saudia munggah dadi maskapai penerbangan Global APEX 2021 Lima Bintang adhedhasar swara penumpang sing diverifikasi kanthi mandhiri liwat TripIt® ing ewonan penerbangan Saudia," ujare CEO APEX Dr. Joe Leader.

Dheweke nerusake: "Mung persentase maskapai siji digit ing saindenging jagad sing nggayuh status APEX Five Star Airline kanthi gaweyan sing apik kanggo penawaran produk lan layanane. Rating SAUDIA dening pelanggan kanthi terus-terusan ditambah karo upgrade produk maskapai kasebut sajrone sawetara taun kepungkur. Sentuhan sing daksenengi dhewe yaiku andhuk panas ing kelas ekonomi, bar banyu / bar internasional jus internasional, penawaran hiburan sing luwih jembar, panyambungan Wi-Fi sing luwih apik, perbaikan produk ing-pesawat, lan layanan penumpang sing luwih apik. ”

SAUDIA sadurunge nampa rating Bintang Sekawan saka APEX ing 2017.

Taun iki nandhani 75th pengetan kanggo pamimpin bendera nasional Arab Saudi sing menang. SAUDIA minangka salah sawijining maskapai pertama sing diadegake ing wilayah Timur Tengah.

Ing taun-taun pungkasan maskapai kasebut nandur modhal akeh ing armada 144 pesawat sempit lan widebody lan ngoperasikake salah sawijining armada paling enom ing langit, kanthi umure rata-rata umur 5 taun. 

Jaringan rute maskapai kalebu luwih saka 95 tujuan ing papat bawana menyang kabeh 28 bandara domestik ing Kerajaan Arab Saudi.

Protokol sanitasi reresik jero bisa ditrapake sawise penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.