Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways: Fleksibilitas taun lengkap ing taun 2021

Qatar Airways: Fleksibilitas taun lengkap ing taun 2021
Qatar Airways: Fleksibilitas taun lengkap ing taun 2021
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways wis ngumumake yen bakal menehi penumpang pangowahan tanggal tanpa wates lan pengembalian dana tanpa mbayar biaya kanggo kabeh tiket sing diterbitake sadurunge 30 April 2021 kanggo lelungan rampung tanggal 31 Desember 2021. Peningkatan paling anyar saka maskapai penerbangan sing fleksibel ing industri wis dirancang kanggo terus nyedhiyakake pelanggan kanthi katenangan ati sing bisa ngowahi rencana kanthi gampang.

Maskapai iki uga nggawe pilihan kanggo ngganti tiket kanggo voucer lelungan kanthi nilai tambahan 10% minangka fitur permanen kanggo kabeh pelanggan sing lelungan liwat qatarairways.com. Proses nebus voucher lelungan iku cepet lan gampang - penumpang aplikasi online lan nampa voucher sajrone 48 jam.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Sepanjang taun 2020, kita nyedhiyakake kemampuan para pelanggan kanggo ngowahi lelungan tanpa dendha amarga gangguan saka lelungan global sing disebabake COVID-19. Nalika kita ngarepake kemungkinan lelungan maneh ing taun ngarep, Qatar Airways bakal terus ana ing sisi penumpang kita, menehi fleksibilitas terus ing taun 2021 dadi maskapai sing bisa dipercaya. ”

Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki wis tekan luwih saka 100 tujuan sing ditambah dadi 126 nganti Maret 2021. Kanthi luwih akeh frekuensi sing ditambahake menyang hub utama, Qatar Airways nawakake konektivitas sing ora ana tandhingane karo penumpang, dadi gampang kanggo dheweke kanggo ngganti tanggal utawa tujuan lelungan yen prelu. Qatar Airways uga tetep komitmen kanggo ngurmati pengembalian dana penumpang, mbayar luwih saka $ 1.65 milyar wiwit Maret 2020.

Nalika lelungan karo Qatar Airways ing taun 2021, penumpang bisa ngarepake tingkat keamanan paling dhuwur sajrone lelungan. Langkah-langkah keamanan pesawat kasebut kalebu nyediakake Piranti Proteksi Pribadi (PPE) kanggo kru kabin lan kit pelindung gratis lan tameng rai sing bisa digunakake kanggo penumpang.

Penumpang Kelas Bisnis ing pesawat sing dilengkapi Qsuite bisa ngrasakake privasi sing disedhiyakake ing kursi bisnis sing entuk penghargaan kasebut, kalebu partisi privasi geser lan opsi nggunakake indikator 'Aja Ganggu (DND)'. Qsuite kasedhiya ing penerbangan menyang luwih saka 30 tujuan kalebu Frankfurt, Kuala Lumpur, London lan New York.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.