24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Kabar Olahraga Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pengujian COVID-19 Hong Kong: Sederhana, Trep lan Gratis

Pengujian COVID-19 Hong Kong: Sederhana, Trep lan Gratis
Tes COVID-19 Hong Kong

Hong Kong sregep ngupayakake supaya bisa gampang supaya masarakat bisa nyoba COVID-19 nalika dina nggunakake transportasi umum. Nalika ngembangake prosedur kanggo nggayuh upaya penting iki, MTR Corporation ing Hong Kong wis ngawasi kanthi cetha pandemi COVID-19 lan nglawan virus ing jejere masarakat.

Kanggo nggampangake Program Pemantauan Laboratorium Meningkat Pamrentah kanggo masarakat supaya bisa ngakses layanan uji coba COVID-19 kanthi gampang, mesin penjual otomatis digawe wiwitan wulan iki ing 10 stasiun MTR sing nyedhiyakake kit uji COVID-19. Sawise komunikasi karo departemen pamrentah sing relevan, 10 stasiun ing jaringan MTR diidentifikasi kanggo nyedhiyakake bentuk tes sing gampang iki ing: Ngau Tau Kok, Kwai Fong, Point Utara, Tiu Keng Leng, Wong Chuk Hang, Tai Wai, Pasar Tai Po, Stasiun Siu Hong, Kowloon, lan Tsing Yi.

Pengujian COVID-19 Hong Kong: Sederhana, Trep lan Gratis

Sukses tenan

Udakara 10,000 alat uji COVID-19 saben dina diwenehake dening kontraktor pamrentah lan disebar kanthi rata menyang mesin penjual otomatis sing ana ing stasiun kasebut. Saben stasiun duwe pasokan tetep saben dina lan saben wong bisa nglumpukake siji kit nalika stok isih ana. Yen dideleng ing dina pertama panjaluk, program pilot iki sukses banget amarga 10,000 kit awal wis didol ing dina kaping pisanan.

Anggota masarakat bisa nglumpukake kit kanthi gratis kanthi mindhai kertu transit Gurita ing stasiun sajrone jam operasi. "Warta Lalu Lintas" MTR Mobile nyedhiyakake informasi babagan pasokan alat uji coba COVID-19, kalebu stasiun apa stok utawa kits isih kasedhiya.

Carane Ora iku bisa?

Spesimen saliva diklumpukake dening kit lan kudu dikembalikan menyang titik koleksi sing dikelola pemerintah kanggo diproses. Ora perlu janjian, cukup munggah menyang mesin penjual kanggo njupuk kit tes sampeyan.

Nalika nglawan pandemi, MTR komunikasi karo departemen pamrentah sing relevan lan cocog nyetel pengaturan titik distribusi adhedhasar tuntutan nyata kanggo nggampangake langkah pamrentah.

Tandha wis dipasang ing stasiun sing relevan kanggo ngelingake masarakat babagan lokasi mesin penjual otomatis, lan MTR nggunakake tenaga kerja tambahan kanggo njaga ketertiban mesin vending.

MTR ngundang anggota masarakat kanggo nglumpukake kit uji COVID-19 kanggo njaga jarak sosial lan kebersihan pribadi. Reresik lan desinfeksi stasiun uga wis ditambahake amarga nambahake aliran wong.

Pengujian COVID-19 Hong Kong: Sederhana, Trep lan Gratis

Nulungi Pamrentah Mbantu Sampeyan

MTR ngelingake wong sing nandhang gejala utawa wis kontak karo kasus COVID-19 sing dikonfirmasi manawa, miturut saran saka Otoritas Rumah Sakit, dheweke kudu ngunjungi kacilakan lan departemen darurat rumah sakit umum utawa Klinik Rawat Umum sanalika bisa njaluk saran medis. lan tes sing diatur dening rumah sakit tinimbang nglumpukake paket koleksi spesimen kanggo tes.

Anggota masyarakat kudu nyathet manawa stasiun MTR mung bakal nyebarake alat uji coba. Masyarakat kudu ngasilake kit uji coba menyang 47 Klinik Umum-sabar ing Otoritas Rumah Sakit utawa 13 klinik Departemen Kesehatan. Kasedhiya informasi luwih lengkap ing situs web pamrentah iki: https://www.coronavirus.gov.hk/eng/early-testing.html

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.