Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rentals liburan Hawaii mudhun 37% ing November 2020

Pilih basa sampeyan
Rentals liburan Hawaii mudhun 37% ing November 2020
Rentals liburan Hawaii mudhun 37% ing November 2020
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing wulan November 2020, total pasokan sewa bulanan ing saindhenging negara yaiku 555,000 unit wengi (-34.5%) lan panjaluk saben wulan ana 175,400 unit wengi (-69.9%), ngasilake rata-rata unit bulanan rata-rata 31.6 persen (-37.0 persen poin) .

Yen dibandhingake, hotel ing Hawaii duwe rata-rata tingkat hunian 22.1 persen ing wulan November 2020. Penting, dicathet manawa ora kaya hotel, hotel kondhisi, resor timeshare, lan unit sewa liburan durung mesthi kasedhiya ing taun utawa saben dina saben wulan nampung tamu sing luwih akeh tinimbang kamar hotel tradisional. Tarif rata-rata unit (ADR) kanggo unit sewa liburan ing saindenging negara ing wulan November yaiku $ 230, sing padha karo ADR kanggo hotel ($ 230).

Wiwit tanggal 15 Oktober, penumpang sing teka ing negara liya lan lelungan antar negara bisa ngatasi karantina mandiri 14 dina kanthi negatif sing valid Covid-19 Asil tes NAAT saka Mitra Terpercaya lan Mitra Perjalanan. Nanging, kabijakan anyar wiwit berlaku tanggal 24 November sing mrentahake kabeh wisatawan trans-Pasifik sing melu program tes pra-lelungan duwe asil tes negatif sadurunge budhal menyang Hawaii, lan asil tes ora bakal ditampa maneh nalika ana plancongan teka Hawaii Kabupaten Kauai, Hawaii, Maui, lan Kalawao (Molokai) uga duwe karantina parsial ing wulan November. Kajaba iku, warga Lanai lan pengunjung ana ing urutan omah ing tanggal 27 Oktober nganti 11 November.

Ing wulan November miturut Undakan 2, penyewaan jangka pendek sing sah diijini operasi ing Oahu. Kanggo Maui County, para turis sing ngenteni asil tes pra-lelungan diijini tetep nyewa liburan minangka papan karantina. Ing Pulo Hawaii lan Kauai, penyewaan jangka pendek sing sah diidini beroperasi sajrone ora digunakake minangka lokasi karantina.

The Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) Divisi Riset Pariwisata nerbitake temuan laporan nggunakake data sing dikompilasi dening Transparent Intelligence, Inc. Data ing laporan iki khusus ora kalebu unit sing dilaporake ing Laporan Kinerja Hotel Hawaii HTA lan Laporan Ukur Triwulanan Hawaii Timeshare. Ing laporan iki, sewa liburan ditemtokake minangka panggunaan omah sewaan, unit kondhisi, kamar pribadi ing omah pribadi, utawa kamar / ruang bersama ing omah pribadi. Laporan iki uga ora nemtokake utawa mbedakake antarane unit sing diidini utawa ora ditampa. "Legalitas" apa wae unit sewa liburan ditemtokake adhedhasar kabupaten.

Sorotan Pulo

Ing wulan November, Maui County duwe pasokan sewa liburan paling gedhe kanggo kabeh papat kabupaten kanthi 224,200 unit wengi sing kasedhiya (-20.8) lan panjaluk unit 65,500 unit wengi (-69.6%), ngasilake 29.2 persen hunian (-46.8 poin persentase) kanthi ADR saka $ 239 (-32.1%). Hotel Maui County 20.2 persen dikuwasani kanthi ADR $ 375.

Pasokan sewa plancongan Oahu ana 122,300 unit wengi sing kasedhiya (-48.8%) ing wulan November. Kebutuhan unit yaiku 42,200 unit wengi (-73.8%), ngasilake hunian 34.5 persen (-33.0 poin persentase) lan ADR $ 194 (-19.4%). Hotel Oahu 22.6 persen dikuwasani kanthi ADR $ 167.

Pasokan sewa liburan pulau Hawaii yaiku kasedhiya 116,900 unit wengi (-43.4%) ing wulan November. Panjaluk unit ana 36,200 unit wengi (-70.8%), ngasilake huntu 31.0 persen (-29.2 poin persentase) kanthi ADR $ 215 (-14.4%). Hotel Hawaii Island 20.4 persen dikuwasani kanthi ADR $ 217.

Kauai nduwe nomer paling sithik unit wengi sing kasedhiya ing wulan November yaiku 91,600 (-23.2%). Panjaluk unit yaiku 31,500 unit wengi (-61.2%), ngasilake huntu 34.3 persen (-33.7 poin persentase) kanthi ADR $ 278 (-26.3%). Hotel Kauai 28.0 persen dikuwasani kanthi ADR $ 215.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.