Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Warta Breaking Nigeria wong Pengumuman Pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Jamaika 'Sabanjure Big Thing' kanggo turis Nigeria

Jamaika 'Sabanjure Big Thing' kanggo turis Nigeria
Jamaika 'Sabanjure Big Thing' kanggo turis Nigeria
ditulis dening Harry S. Johnson

Jamaika dipuji minangka "perkara gedhe sabanjure" kanggo turis Nigeria dening Menteri Luar Negeri negara kasebut, Hon. Geoffrey Onyeama, sawise tekan pesawat pisanan sing mandheg saka Nigeria menyang Jamaika, sing tekan Bandara Internasional Sangster bengi (21 Desember).

"Kita ngarep-arep bisa ndeleng (pariwisata) kanthi cara sing amba," ujare Menteri Onyeama, sing ana ing antarane 140 penumpang ing penerbangan perdana, sing mlebu sawise 10:00 wengi lan disambut karo rong aliran jet sing nggawe busur banyu, nalika kapal pelayaran menyang bangunan terminal.

Menteri Luar Negeri Nigeria ujar manawa ing wilayah kasebut ing dunya, ana akrab karo Brasil, sing duwe populasi Nigeria akeh, nanging "kita yakin manawa Jamaika minangka perkara penting sabanjure tumrap pariwisata."

Kanthi nyathet manawa "warga Nigeria minangka wisatawan gedhe," jarene "pariwisata lan lelungan gedhe banget." Menteri Onyeama ujar: "Kita rumangsa iki tambang emas, permata sing ngenteni ditemokake dening mayoritas warga Nigeria lan muga-muga yen warga Nigeria nemokake iki, sampeyan bakal ndeleng kita kanthi akeh." Antarane penumpang yaiku wisatawan saka Nigeria, Ghana lan Afrika Selatan. Penerbangan langsung liyane samesthine ing rong wulan.

Nalika ora bisa nyingkiri, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett muji kedadeyan penerbangan sing bersejarah. Nalika negesake pentinge penerbangan kasebut, dheweke ujar: "Hubungan sejarah lan budaya antarane Nigeria lan Jamaika wiwit jaman perbudakan lan akeh wong Jamaika saiki duwe leluhur ing negara Afrika kasebut." Dheweke nambahake, "kita wis kerja bareng kanggo ngrampungake sawetara wektu lan aku seneng amarga kita wis mbukak gateway liyane, sing nyedhiyakake jangkoan kanggo nambah sektor pariwisata lan nggawe ikatan sing luwih gedhe ing antarane negara kasebut. ”

Ana perwakilan kuat pejabat pamrentah Jamaika sing arep nampani Menteri Onyeama lan pengunjung Nigeria liyane. Menteri Perhubungan lan Penambangan, Hon. Robert Montague uga nganggep minangka acara bersejarah. "Kanggo Jamaika nampi piagam Air Piece karo Menteri lan luwih saka 130 warga Nigeria minangka sejarah kanthi akeh cara." Dheweke mratelakake, "saben wong Jamaika rumangsa kepenak ing wayah wengi iki amarga kita nampi sambutan langsung sing pertama saka Nigeria. Bakal dadi wiwitan akeh perkara sing apik. ”

Menteri Montaque nyathet kolaborasi kementerian karo menteri Pariwisata, Urusan Luar Negeri lan Perdagangan Luar Negeri, Otoritas Bandara lan Komisaris Tinggi Jamaika ing Lagos, Yang Mulia Esmond Reid, supaya bisa kelakon.

Pesta sambutan kasebut uga kalebu Menteri Luar Negeri lan Perdagangan Luar Negeri, Hon. Kamina Johnson Smith; Direktur Eksekutif Liburan Jamaika, Ibu Joy Roberts; Direktur Pariwisata Daerah, Ibu Odette Dyer lan Kepala Eksekutif MBJ Bandara Ltd., Pak Shane Munroe.

Warta liyane babagan Jamaika

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.