Education Industri Hospitality Warta Breaking Malta News tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

SUNx Malta kanggo KTT Pemuda Bumi Kuat Pertama (SEYS)

SUNx Malta kanggo KTT Pemuda Bumi Kuat Pertama (SEYS)
KTT pemuda bumi sing kuwat

SUNx Malta bakal dadi tuan rumah sing pertama iklim grapyak KTT perjalanan pemuda ing wulan April 2021. 'KTT Pemuda Bumi Kuat' (SEYS) bakal nyakup ceramah, lokakarya, lan kegiatan pendhidhikan liyane sing ditujokake kanggo mbutuhake kebutuhan kanggo masa depan pasca COVID sing resik lan ijo kanggo sektor pariwisata, sesuai karo taun 2030 Tujuan Pembangunan Berkelanjutan lan Perjanjian Paris 2050.

Acara virtual, sing dianakake tanggal 29 April, bakal kerja sama karo Asosiasi Pariwisata Thompson Okanagan (TOTA), British Columbia, Kanada; Institut Studi Pariwisata, Malta (ITS); lan Kantor Koordinator Pariwisata Mekong (MTCO). Acara bakal dianakake ing telung pusat: Mekong, Malta lan British Columbia.

SEYS bakal fokus kanggo nyiptakake kesadharan kanggo Plancongan Ramah Iklim (CFT) lan ngupayakake cara kanggo nyengkuyung pangowahan kanggo masa depan Pariwisata & Pariwisata sing tangguh. Tujuane kanggo ningkatake pangarep-arep iklim supaya pulih industri pariwisata lumantar kesadharan lan pendhidhikan, pemberdayaan para pemuda, lan keterlibatan lan tumindak.

Ngumumake puncak pemuda, Profesor Geoffrey Lipman, Presiden SUNx Malta, ujar, "Iki ora mung acara puncak puncak Pariwisata & Pariwisata. SEYS dirancang kanggo pimpinan sesuk dening pimpinan esuk - 45 siswa saka 30 negara sing duwe kursus Diploma Perjalanan Ramah Iklim sing pertama karo ITS Malta. Kita ngisi dheweke nggawe acara sing bakal migunani lan apik kanggo masarakat Greta Thunberg.

"SEYS bakal nemtokake masalah inti kanggo sektor pariwisata ijo lan bersih pasca pandemi. Siswa kita nglumpukake program sing cepet lan nyenengake, kanthi para pamicara sing narik kawigaten para pamirsa kepemimpinan pemuda global. "

KTT kasebut bakal kalebu tur virtual, lokakarya interaktif, seminar, tantangan, presentasi, jaringan, lan sesi tanya jawab, uga sesi informasi babagan Diploma Plancongan Ramah Iklim lan Registri Plancongan Ramah Iklim. Program kasebut wis dirancang dening para siswa ing Kursus Diploma Plancongan Ramah Lingkungan kaping pisanan karo ITS Malta.

SEYS bakal ngurmati sesanti lan sumbangan almarhum Maurice Strong, kanca cedhak Lipman, sing banjur dijadwalake puncak kasebut. Kuat minangka arsitek Kerangka Pembangunan Berkelanjutan dan Iklim PBB suwene setengah abad, lan inspirasi kanggo SUNx Malta lan Sistem Plancongan sing Iklim.

"SEYS bakal dadi sing pertama saka kesaksian tahunan kanggo warisan Maurice Strong, Juara kanggo planet iki, sing ngelingake babagan Krisis Iklim 50 taun kepungkur lan nginep kerangka kerja PBB kanggo ngrampungake," ujare Lipman .

SEYS uga bakal ngluncurake Penghargaan Kuat kanggo nyengkuyung siswa supaya nggawe profil Inovasi Terobosan ing Plancongan Iklim Iklim, bebarengan karo Les Roches Hospitality School.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan SEYS utawa kanggo ndhaptar, kunjungi www.thesunprogram.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.