Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Angin Seger Nggawe Kasenengan kanggo Dewan Pariwisata Afrika

Pilih basa sampeyan
Angin Seger lan kasenengan ing Papan Pariwisata Afrika
cuthbertncube
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Dewan Pariwisata Afrika siyap nyambut taun anyar kanthi pendekatan anyar, ide anyar, lan kemitraan anyar.

ATB siyap mlebu ing tahap katelu organisasi umur rong taun iki lan njaga kepemimpinan ing Benua Afrika lan liya-liyane.

Pangarep-arep Proyek minangka diskusi penting kanggo nggabungake para menteri pariwisata lan pimpinan Dewan Pariwisata Afrika. Tujuane yaiku nuduhake ide lan sumber daya nalika manuver liwat badai COVID-19.

Sawetara rapat menteri ing sangisore pimpinan Sekretaris Jenderal UNWTO, Dr. Taleb Rifai, nyebabake kerja sama sing signifikan antarane Pejabat Pariwisata Afrika.

Ahli keamanan lan keamanan internasional Dr. Peter Tarlow bebarengan karo Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Zimbabwe Dr. Walter Mzembi wis dadi ketua panitia keamanan lan keamanan Organisasi kasebut.

Kepala Komunikasi Zine Nkukwana, lan Duta Besar ATB ing Nigeria Abigel kerja sama karo AS eTurboNews Penerbit Juergen Steinmetz wis melu pirang-pirang acara global sing misuwur, kalebu Dina Afrika, lan Dina Pariwisata Dunia.

Dewan Pariwisata Afrika minangka mitra utama karo Jaringan Pariwisata Dunia duwe anggota ing 214 negara. Iki njamin kursi Afrika ing platform global sing misuwur

Dewan Pariwisata Afrika durung uwal saka intrik. Iki nyebabake loro mantan anggota eksekutif dipecat saka Dewan Pariwisata Afrika nganti saiki. Sawetara anggota Panitia non-Afrika uga ninggalake ATB.

Angin Seger lan kasenengan ing Papan Pariwisata Afrika

1) Doris Woerfel, mantan CEO, Afrika Selatan
2) Simba Mandinyenya, mantan COO, UK

Dewan Pariwisata Afrika pengin ngerti anggota, telung individu kasebut wis ora sah kanggo makili ATB utawa nyedhaki anggota ATB.

Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube ujar marang anggota dina iki kanthi ujar:

Para Anggota Dewan Pariwisata Afrika sing dihormati:

Nalika kita maju tekan taun 2021, Afrika dadi mungsuhé dhewe kanthi ngidinake unsur-unsur sing ora sengaja bisa ngganggu kemajuan saben proses maju, unsur-unsur bakal nyebabake kelainan lan konflik, strategi sing wis digunakake para penindas.

Sampeyan butuh pengabdian kanggo nglindhungi supaya bisa nyawijikake lan nglindhungi awake dhewe saka bentuk penindasan.

2021 kudu menehi pola pikir anyar kanggo kabeh juara progresif sing tujuane kanggo ndeleng Benua sing dibebasake kanthi ekonomi Komunitas kita luwih becik tinimbang remah-remah sing tiba saka meja master.

Kanthi apa sing ditawakake Afrika babagan wiji wiyar sing nyebar bisa ngasilake akeh kanggo saben warga, nanging kita isih mlarat.

Logam sing larang regane isih ana ing weteng Ibu Afrika, nanging kita minangka Benua sing paling mlarat ing Jagad.

Pemandangan alas sing nyedhiyakake spesies sing paling akeh digoleki, dene komunitas kita ora nate nikmati hadiah unik kasebut saka pangripta amarga rega larang banget.

Panen sinar srengenge sing bisa menehi energi ing saindenging bawana tanpa gumantung karo konglomerat kanggo nyuplai energi kanggo komunitas kita, nanging hak dhasar iki minangka impen sing ora bisa ditemokake kanggo akeh wong.

Kali Nil gedhe sing tekane saka Mesir lan ngliwati 10 negara Afrika sing paling dawa ing Afrika. Kali Zambezi sing gedhe yaiku kali paling dawa kaping lima ing Afrika. Kali Kongo sing gedhe, kali Niger, kali Nil Putih, kali Jeruk, kali Kasai, kali Kwango - nanging akeh komunitas kita sing isih tetep ana ing perairan sing ora diobati).

Afrika sedih amarga kepemimpinan visioner kaya Dewan Pariwisata Afrika njaluk pria lan wanita sing objektif sing ora gelem dituku ideologi murah lan politik murah lan infus birokrasi.

Panjalukku dina iki kanca-kanca sing dikasihi: Ayo gabung bareng karo kaca 2020 kesalahan sing digawe ora bisa dibusak nanging bisa ditulis maneh ing kaca sing padha. Sorotan taun 2020 mung bisa dadi inspirasi.

Ayo mbukak kaca anyar ing taun 2021 ing ngendi kita bakal nulis narasi lan target sukses, nalika Dr Martin Luther nggresah, "Aku wis tekan puncak gunung, aku wis ndeleng tanah sing dijanjeni". Ayo kabeh ngadeg ing pucuk gunung 2020 lan ndeleng tanah sing dijanjeni, nanging wektu iki kita bakal tekan.

2021 bakal dadi taun sing apik kanggo kita kabeh. Ayo nggawe Afrika dadi hebat liwat pariwisata.

Apa sampeyan pengin melu? Gabung klompok pimpinan kita, dhaptar kanggo posisi CEO, makili wilayah sampeyan minangka duta besar, aktif ing Project Hope. Organisasi iki kanggo kita kabeh.
Hubungi kula ing [email dilindhungi]

Sugeng Preinan kanggo sampeyan lan kulawarga, lan Taun Baru sing luwih apik!

Kanggo nanggepi COVID-19, Dewan Pariwisata Afrika nawakake keanggotaan 6 wulan gratis. Menyang www.africantourismboard.com/join lan nunjukake tembung "COVID" ing kolom diskon.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, bukak www.africantourismboard.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.