Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Kabar Breaking Latvia News Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Chorus Aviation ngirim loro pesawat Airbus A220-300 menyang airBaltic

Chorus Aviation ngirim loro pesawat Airbus A220-300 menyang airBaltic
Chorus Aviation ngirim loro pesawat Airbus A220-300 menyang airBaltic
ditulis dening Harry S. Johnson

Chorus Aviation Inc. dina iki ngumumake pangiriman rong pesawat Airbus A220-300 anyar menyang airBaltic Latvia. Pesawat kasebut (MSNs 55094 lan 55095) minangka loro pungkasan saka limang unit sing diselehake ing jangka panjang karo maskapai kasebut liwat transaksi jual lan kontrak sewa sing wis diumumake tanggal 20 November 2019.

Ing Desember 2013, airBaltic dadi operator pertama pesawat A220-300 lan ing Mei 2020, maskapai kasebut diluncurake maneh dadi kabeh maskapai Airbus A220. "AirBaltic terus ngembangake layanan kanthi aman sawise krisis pandemi lan nawakake penerbangan menyang luwih saka 65 tujuan saka kabeh telung negara Baltik," ujare Vitolds Jakovļevs, Kepala Pegawai Keuangan, airBaltic. "Pesawat kasebut wis tampil ngluwihi sing diarepake maskapai, ngasilake kinerja lan efisiensi bahan bakar kanthi luwih apik nalika menehi pengalaman mabur sing apik."

"We applaud sukses AirBaltic lan ekspansi layanan ing saindenging Eropa," ujare Joe Randell, Presiden lan Chief Executive Officer, Chorus. "Pesawat canggih A220 sing dibangun Kanada wis dadi pangarep-arep kanggo mbantu maskapai ing saindenging jagad nerusake operasi amarga panjaluk lelungan mundhak kanthi implementasi tes cepet lan distribusi vaksin kanggo matesi panyebaran COVID-19. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.