24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Curacao Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Resor Sandal Ngumumake Ekspansi menyang Curaçao

Resor Sandal Ngumumake Ekspansi menyang Curaçao
Sandal Resor Curacao

Sandals Resorts International (SRI), sing misuwur ing jagad iki kabeh klebu perusahaan, dina iki ngumumake penandatanganan perjanjian sing bakal nggawa Sandals® Resorts menyang tujuan sing anyar, ing Resort Santa Barbara ing pulau Curaçao.

Iki bakal menehi tandha tujuan kaping telu kanggo merek ing wilayah Karibia. Sing anyar Sandal Curaçao wiwitane bakal nyakup 350 kamar lan suite mewah sing ana ing teluk Water Bay Spanyol lan Laut Karibia, kanthi rencana ekspansi luwih lanjut ing taun-taun mbesuk. Biyen Pantai Santa Barbara & Golf Resort, bagean saka pembangunan 3,000 hektar sing luwih jembar, resor iki bakal "Sandalized", proses sing bakal diwiwiti taun 2021.

Sandal Curaçao bakal nggawa inovasi resort mewah ing pulau kasebut, sing dadi identik karo merek Sandals Resorts sing misuwur ing saindenging jagad. Rencana konseptual kanggo resor kalebu nambah elemen penting kanggo pengalaman Sandal teken, kalebu kolam jembar anyar, macem-macem pilihan makan 5-Star Global Gourmet ™ lan akomodasi mewah, kalebu River Suites sing apik banget. Para tamu uga bakal duwe akses menyang lapangan golf juara 18 bolongan Pete Dye, rong marinin ing papan lan ruang rapat njero ruangan ruangan lan ruangan 38,000 kaki persegi, sing paling gedhe ing pulau kasebut. 

Curaçao sing misuwur ing dunya amarga budaya, pesisir lan teluk asri sing murni, uga duwe situs nyilem sing spektakuler lan ekosistem laut sing eksotis. Kanthi suhu sak derajat 80 derajat, diarani paling cepet kapan wae. Resor kasebut bakal nduwe pengaruh positif, langsung lan jangka panjang ing pulau kasebut lan warga Curaçao. Ing taun siji wae, samesthine duwe jejak ekonomi luwih saka $ 40 yuta lan cathetan trek sing nyengsemake nalika nggawe lapangan kerja anyar. Resor kasebut dhewe bakal nambah luwih saka 1,200 lapangan kerja lokal, kalebu 800 anggota tim anyar, lan 400 tukang lan tukang lokal. Iki bakal diterusake kanthi efek ekonomi sing positif kanggo masarakat sing melu sektor taksi lan transportasi lokal, rantai pasokan sing luwih akeh, pertanian, ningkatake pesawat udara lan nambah jumlah turis tahunan - utamane karo pasar pariwisata AS.

Roald Smeets, Direktur Santa Barbara Beach & Golf Resort, ujar: "Kita duwe kesempatan unik kanggo narik kawigaten operator hotel, pamilik lan investor sing diakoni global kayata Sandals Resorts, sing bakal menehi anugerah sing durung pernah ana sadurunge ing industri pariwisata Curaçao ekonomi lokal. Posisi minangka operator lan pemilik hotel, kanthi kemampuan narik maskapai penerbangan sing dijadwalake biasa saka Amerika Utara, kanthi jelas ditandhani saka klompok hotel liyane. Kita nemokake rencana sing apik banget kanggo situs kasebut lan pengabdian kanggo nggawe profil Curaçao minangka tujuan pariwisata kelas internasional sing khusus banget. Investasi mbesuk menyang komunitas kasebut bakal menehi semangat maneh pasar pariwisata, ngamanake mata pencaharian atusan kulawarga lan entuk bathi kanggo saben wong ing pulau kasebut kanthi nyegarkan ekonomi lokal. Curaçao duwe masa depan sing luar biasa, amarga usaha anyar sing nyenengake iki, sing bakal nggawe Curaçao sejatine ing panggung global. ” 

Pendhiri lan Ketua International Resorts Sandals, Hon. Gordon "Butch" Stewart, bebarengan karo Wakil Ketua Adam Stewart, kudu nuduhake: "Seneng banget bisa kerja bareng pamrentah Curaçao lan kulawarga Smeets babagan upaya anyar sing apik kanggo merek Sandal," ujare Gordon " Butch ”Stewart. "Kita pengin ngucapake matur nuwun banget marang Roald Smeets, sing wis instrumental kanggo proses iki lan seneng banget bisa kerja bareng. Kita rencana bakal nindakake luwih saka bagean kanggo ningkatake apresiasi negara ing negara sing apik iki. ”

Adam Stewart nambahake: "Saben nggedhekake, kita bakal duwe potensi hospitality sajrone 40 taun. Sandal Curaçao anyar ngemot filosofi kita kanggo mikir maju lan ndeleng lensa anyar. Janji ora mung kanggo tamu, nanging kanggo anggota tim kanggo terus inovasi. Curaçao minangka papan sing bisa ditemokake, lan saiki kita bangga bisa dadi bagean saka komunitas iki. ”

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.