24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bahrain Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata paling apik Apamaneh sajrone Krisis

grin
Pariwisata paling apik

Pariwisata paling apik minangka alat sing nggumunake kanggo pembangunan berkelanjutan. Paling parah, pariwisata bisa nyebabake kerusakan kejem tumrap masarakat lan lingkungan. Hiatus COVID-19 saiki nawakake sektor kesempatan kanggo transformasi.

"The Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) kudu ngrebut kesempatan sing wis dibukak sadurunge kita kanggo perubahan struktural, "ujare HE Mai Al Khalifa, calon Bahrain milih kanggo bersaing kanggo jabatan Sekretaris Jenderal UNWTO.

"Kita kudu ora kendel kanggo netepake lan ngirim output sing bisa digayuh sing nggedhekake kontribusi kanggo Sustainable Development Goals (SDGs). Miturut kula, mbutuhake penekanan khusus kanggo nyuda gangguan iklim, kalebu pindhah ing endi wae supaya dhukungan kanggo bentuk pariwisata 'lokal' luwih akeh, "jarene.

HE Mai Al Khalifa percaya manawa kanggo cocog kanggo ngatur krisis lan owah-owahan sektoral, UNWTO kudu mikirake kabisane kanggo nggawe inovasi lan ngirim dhuwit kanggo macem-macem anggota saiki lan calon Anggota.

Wawasane kanggo masa depan UNWTO gumantung karo pitu pilar:

- Manajemen Krisis lan Perencanaan Masa Depan

- Pariwisata lan SDG

- Keuangan lan Keanggotaan

- Inovasi lan Teknologi

- Nambah Kolaborasi karo Organisasi Internasional

- Pendidikan, Latihan, lan Pakaryan

- Nggunakake Sektor Swasta

UNWTO minangka agensi PBB sing tanggung jawab promosi pariwisata sing tanggung jawab, berkelanjutan, lan bisa diakses universal. Kanthi pandemi COVID-19 saiki, para pimpinan UNWTO kudu mikir ing njaba kothak, prioritas, lan duwe keahlian kanggo maju.

Nalika Bahrain milih HE Mai Al Khalifa kanggo nyalonake jabatan kasebut dadi Sekretaris Jenderal UNWTO, amarga dheweke yakin dheweke minangka wong sing bakal bisa nuntun pariwisata metu saka krisis global iki. Yen dipilih, dheweke bakal dadi wanita pisanan sing dadi agensi afiliasi PBB global iki. Kaya dene cara Amerika milih Presiden anyar lan Wakil Presiden wanita sing kaping pisanan sing bakal nyebabake negativitas taun 2020 lan dadi taun 2021 lan luwih saka taun-taun kepungkur, bisa uga wanita sing kudu ngetrapake UNWTO lan memimpin organisasi dadi masa depan sing luwih cerah.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.