Breaking News Internasional Breaking News Singapura Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Hong Kong News Warta Breaking Korea Lor Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Wong sing dicekel ing Singapura amarga niru-niru diktator Korea Utara

0a1-30
0a1-30
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kemiripan Kim Jong-un sing padha karo diktator Korea Utara nyebabake dheweke ditangkep lan ditakokake ing Bandara Changi Singapura.

Peniru ing Hong Kong, sing jenenge Howard X, lunga menyang Singapura kanggo dadi karakter sadurunge pertemuan antara Kim Jong-un lan Presiden AS Donald Trump tanggal 12 Juni.

Nanging watake pancen bisa dipercaya manawa panguwasa Singapura kepingin takon karo dheweke sajrone rong jam, mung kanggo mesthekake yen dheweke dudu Kim sejatine sing nyoba menyelinap menyang negara kasebut ing sangisore radar kasebut.

"Dheweke takon babagan pendapat politik lan apa aku melu protes utawa kerusuhan ing negara liya," ujare Howard X ing Bloomberg News. "Aku rumangsa nyoba ngintimidasi aku, nanging yen aku diusir, iku bakal dadi warta gedhe."

Pungkasane dheweke dibebasake, nanging kanthi tegas dijaluk supaya ora adoh saka papan puncak. Ora jelas apa sing nggagalake rencana Howard X, sing dijadwalake tampil nalika puncak karo impersonator Trump, Dennis Alan.

Iki dudu pisanan Howard X lan Alan gabung. Dheweke dadi favorit penggemar Olimpiade Pyeongchang ing wulan Februari, ngobrol lan nuduhake sawetara bir karo akeh wong sing ora curiga lan seneng banget.

Minangka asil saka puncak kasebut (sing ana ing antarane Trump nyata lan Kim nyata), Howard X luwih optimis tinimbang wong liya. "Aku ngira loro pimpinan kasebut bakal lungguh lan dheweke bakal seneng banget, amarga sejatine duwe kepribadian sing padha," jarene wulan kepungkur, kaya dikutip Reuters. "Dheweke bakal dadi kanca paling pas rapat iki."

About Singapore

Singapura, sawijining negara kutha ing sisih kidul Malaysia, minangka pusat finansial global kanthi iklim tropis lan pedunung akeh budaya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov