Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Warta Breaking Romania Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Air Canada mlebu pasar Eropa paling gedhe tanpa penerbangan trans-Atlantik

0a1a-38
0a1a-38
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Tekan pesawat Air Canada taun 1928 ing Bandara Internasional Henri Coandă saka Bukaresest, diluncurake kaping pindho layanan musiman Air Canada Rouge menyang Bucharest, Romania. Penerbangan bakal dioperasikake karo pesawat Air Canada Rouge Boeing 767-300ER sing nampilake layanan kelas Premium Rouge lan Ekonomi lan wektu kanggo ngoptimalake konektivitas saka jaringan Air Canada liwat hub Montreal Air Canada.

"Minangka siji-sijine maskapai Amerika Utara sing mabur menyang Rumania, pasar Eropa paling gedhe tanpa penerbangan trans-Atlantik, kita bangga bisa ngluncurake penerbangan Montreal-Bucharest sing pertama, lan nguatake uga anané Air Canada ing Eropa Tenggara," ujare Presiden Presiden Benjamin Smith. , Penumpang Airlines ing Air Canada. "Komitmen Air Canada sing terus maju kanggo ngembangake Montreal dadi pusat penting ing jaringan global nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo para pelanggan, uga kemampuan kanggo nyambung terus liwat jaringan Amerika Utara lan Internasional sing akeh."

“Aku seneng karo inisiatif Air Canada kanggo nggawe hubungan udara langsung iki antara Montreal lan Bukares. Nggawe kabeh rute internasional langsung anyar saka Montreal iki ngidini kita mbukak ekonomi menyang jagad lan menehi kontribusi kanggo aliran bakat lan investasi. Kita kudu terus ngraketake hubungan sing erat ing antarane kutha-kutha kita uga nyengkuyung pertukaran bilateral, yaiku bisnis, pribadi, budaya, akademik utawa turis, "ujare Walikota Montréal Valérie Plante.

"Wiwit Dina iki, Kanada lan Romania luwih cedhak telung jam. Tautan anyar iki bakal luwih gampang para investor lan turis saka Romania lan Kanada bisa lelungan kanggo bisnis utawa plancongan. Iki uga ndadekake kulawarga lan kanca-kanca sing cedhak karo komunitas Kanada-Rumania ing wilayah Montreal. Aku pengin Air Canada sukses kanthi layanan langsung sing anyar menyang Bukares, "ujare Adrian Ligor, Chargé d'Affaires ing Kedutaan Besar Rumania ing Kanada.

"Kanthi tambahan Bukares menyang dhaptar tujuan sing dawa sing wis ditawakake saka Montréal-Trudeau, Air Canada maneh ningkatake layanan udara lan negesake status kita minangka bandara internasional paling akeh ing negara kasebut," ujare Presiden lan Chief Executive Aéroport de Montréal Petugas Philippe Rainville. "Tautan anyar iki minangka warta apik kanggo komunitas Montréal Rumania, kanggo para plancong sing kepengin nemokake pesona kutha iki sing sugih sejarah, lan komunitas bisnis. Ana lawang anyar kanggo jagad sing anyar dibukak kanggo dheweke, lan kita bangga banget! " ujar Philippe Rainville, Presiden lan Chief Executive Officer ADM.

"Penerbangan Montreal-Bucharest minangka sambungan udara langsung pertama antara Amerika Utara lan Romania. Iki mbukak dalan kanggo ngembangake perdagangan bilateral antarane Rumania lan Kanada, yaiku komersial, pribadi, budaya utawa turis. Iki minangka warta apik banget kanggo komunitas bisnis Rumania ing Quebec, sing ing taun-taun pungkasan katon sawetara pertumbuhan sing paling dinamis ing Kanada. Aku matur suwun karo Air Canada lan Aéroports de Montréal amarga inisiatif lan upaya supaya layanan iki wis rampung. Air Canada bisa ndhukung dhukungan kanggo mbantu nggawe link udara langsung sing anyar sukses, "ujare Ibu Adina Georgescu, Presiden Kamar Dagang Rumania Quebec.

Muli Mangkat Tekan Mulai / Pungkasan 2018 Dina Minggu

AC1928 Montreal 18:00 Bukares 9:55 + 1 dina 7 Juni / Okt. 4 Senin, Kemis
AC1929 Bukares 13:45 Montreal 16:20 8 Juni / 5 Okt. XNUMX Slasa, Jum

Kabeh penerbangan nyedhiyakake akumulasi lan tebusan Aeroplan, keuntungan timbal balik Star Alliance lan, kanggo pelanggan sing layak, check-in prioritas, akses Maple Leaf Lounge ing hub Montreal, boarding prioritas lan keuntungan liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov