Asosiasi Warta Warta Breaking Bahama Ngilangi Berita Fiji Breaking News Yunani Breaking News Internasional Breaking Italia News Breaking Malaysia News Breaking Saint Lucia News Macan Watesan Seychelles Breaking News Spanyol Warta Breaking Travel Breaking News US budaya Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Industri Hospitality Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Apa 20 pulau paling apik ing donya iki? Ketemu ing Indonesia…

Pilih basa sampeyan
Kepulauan
Kepulauan
ditulis dening Alain St.Ange
Rapat Negara-Negara Pulo Kecil saiki lagi direncanakake ing Indonesia kanggo wulan Oktober taun iki. Pulo lan Pariwisata mesthi nyambung. Pasir lan Laut minangka impen kanggo akeh pengunjung.

Pers bakal dadi bagean penting ing sukses rapat iki lan wis rampung. Publikasi Grup Berita eTurbo bakal duwe partisipasi ing media perjalanan lan pariwisata liyane saka saindenging jagad. Pengaturan wis ditindakake lan rapat adhedhasar sektor swasta iki bakal ngrembug babagan pentinge pulau uga kerentanan.

20 Pulo Paling Apik ing Dunia sing nggawe dhaptar "House Beautiful" yaiku:
Bora Bora - Dumunung ing Polinesia Prancis, ing sisih lor-kulon Tahiti, pulau Pasifik Selatan iki misuwur amarga nyilem scuba. Bora Bora mung ngalami rong musim - udan lan garing - lan sampeyan bakal seneng ngerti yen ora ana racun.
Kepulauan Guadeloupe - Kapuloan Guadeloupe ing Karibia kidul mirip kupu saka ndhuwur. Mlaku menyang ndhuwur La Soufriere utawa nyilem kanggo ndeleng patung ing jero banyu Commandant Cousteau - ora ana pungkasane perkara sing bisa dijelajah ing kene.
Kapuloan Virgin Inggris. Terumbu karang ana ing pesisir wilayah UK iki ing Karibia sing ana 60 total pulau. Diarani minangka "rahasia cilik alam", papat lokasi utama yaiku Tortola (pulau paling gedhe), Virgin Gorda sing misuwur kanthi atraksi kaya Baths, pulau karang Anegada lan Jost Van Dyke, sing populer kanggo perayaan Malam Tahun Baru (utawa , kaya sing diarani warga lokal, "Wengi Taun Lawas").
Santorini - Kutha-kutha sing kudune katon ing Santorini, salah sawijining pulau Cyclades, yaiku Fira lan Oia, lan padha ndeleng Laut Aegean. Mlaku ing pesisir lava-pebbled kanggo ndeleng pemandangan kasebut, sampeyan ora bakal kepengin lunga.
Bahama - Bahama sejatine luwih saka 700 pulau Karibia ing Samodra Atlantik, nanging sing paling misuwur yaiku Grand Bahama lan Pulo Paradise, sing ngaku duwe banyu paling jernih ing planet iki. Kanthi snorkelling boat lan drift.
Tahiti -Tahiti minangka pulo paling gedhe ing Polinesia Prancis, lan dipérang dadi Tahiti Nui sing didominasi gunung berapi lan Tahiti Iti sing luwih cilik. Ibu kutha Papeete nduweni pasar ing kutha cedhak grojogan, jalur hiking, lan pantai sing apik.
Bali - Dumunung ing Indonesia, Bali misuwur amarga sawah, terumbu karang, lan pegunungan vulkanik. Kanthi macem-macem bar lan restoran lan akeh retret yoga sing apik, iki papan sing bisa santai lan seneng-seneng. Fiji - Fiji kalebu luwih saka 300 pulau, sing paling populer yaiku Viti Levu lan Vanua Levu. Sanajan sampeyan milih pesenan resor kabeh kalebu, ora ateges sampeyan ora bisa jalan-jalan menyang candhi-candhi Hindhu, nongkrong ing The Sabeto.
Grand Cayman - Grand Cayman, sing paling gedhe ing Kapuloan Cayman, duwe terumbu karang lan alas udan sing sregep, uga tujuan budaya, kaya Museum Nasional Kepulauan Cayman. Uga dadi ibukutha, George Town, ing endi sampeyan bisa blanja, nyenengi favorit pulau, utawa nglangi bareng-bareng pari ing Stingray City.
Kreta - Kreta minangka pulo paling gedhe ing Yunani, sing nampilake pesisir lan Pegunungan Putih sing sampurna karo kertu pos. Legenda kaya, gunung iki dadi gua Ideon, papan dununge Zeus. Rasakake masakan Cretan sing misuwur ing saindenging jagad kaya siput goreng (coba wae!) Lan cheie pai, utawa lelungan prahu menyang Pantai Balos lan Lagoon lan gojokake driji sikil ing wedhi sing jambon lan putih.
Hvar - Miwiti kanthi njelajah lapangan lavender daratan banjur pindhah menyang pantai sing ora ana gandhengane. Kanggo budaya lokal liyane, bukak Katedral St. Stephen lan arsitektur dibangun ing kutha Hvar.
Oahu - Oahu minangka pulau paling gedhe nomer telu ing Hawaii lan dadi ibukota negara bagian Honolulu. Cocog kanggo para penggemar sejarah lan romantika, para plancong bisa ngunjungi Pearl Harbor utawa njupuk ombak (lan sinar) ing North Shore.
Sardinia - Diubengi karo Segara Mediterania, pulo Italia sing gedhe iki dadi pesisir pasir sing bisa santai, gunung sing ora ana enteke, lan reruntuhan watu bisa dideleng. Oh, lan aja lali gawe jadwal tur anggur - amarga sapa sing bakal nolak kabeh keju, prosciutto, lan anggur sing apik ing Sardinia?.
Pulau Langkawi - Dumunung ing Malaysia, Langkawi diarani "Permata Kedah." Kanthi sawah lan alas udan sing subur, papan sing endah lan tentrem iki ora turis kaya sing sampeyan kira-kira. Rasakake numpak mobil kabel lan deleng kaendahane pulau kasebut saka ndhuwur utawa nuli plancongan ing Seven Wells Waterfall kanggo pengalaman ajaib.
Koh Samui - Minangka pulo paling gedhe nomer loro ing Thailand ing Teluk, Koh Samui dikenal amarga alas udan sing kenthel, tropis, pantai sing bening banyu, lan obyek wisata. Ana macem-macem atraksi sing bakal dikunjungi, nanging ing antarane 10 top yaiku Big Buddhatemple sing populer sing nampilake kuil sing dibangun ing taun 1972, Taman Laut Nasional Angthong kanggo lelungan banyu lan plesiran plancongan lan Village Fisherman kanggo pasar Walking Street.
Kepulauan Balearic - Saka pesisir Spanyol wétan ing Mediterania ana pulau-pulau sing kalebu Balearic, papat sing paling gedhe yaiku Majorca (gambar ing ndhuwur), Menorca, Ibiza lan Formentera. Apa sampeyan ngrasakake anggur ing Majorca utawa blanja ing "pasar hippy" Ibiza Punta Arabi, akeh sing bisa ditawakake.
Pulau Praslin - Praslin minangka pulau paling gedhe nomer loro ing Seychelles, ing pesisir Afrika Wétan. Pantai kaya Anse Lazio minangka tujuan sing disenengi kanggo para plancong kanggo njupuk banyu pirus sing tentrem. Pemandangan endah banget dadi Seychelles - kalebu Praslin - asring diarani "Taman Eden" sejati.
Sisilia - Pulo Mediterania paling gedhe duwe segara kristal lan pantai pasir ireng, pesona bersejarah, lan gunung berapi massal sing bisa ditemokake. Coba mlaku-mlaku ing kutha Enna ing pucuk bukit kanthi pemandangan apik ing pulau kasebut utawa ngubengi ibukota Palermo, salah sawijining kutha paling gedhe ing Italia, lan simpen kabeh panganan cuci mulut sing rusak sing bisa ditindakake.
St. Lucia, Karibia - Yen sampeyan lelungan menyang pulau iki ing Karibia, sampeyan bakal weruh air terjun (kayata Diamond Botanical Gardens), desa nelayan, pantai vulkanik lan pesisir sing apik banget. Minangka tujuan perkawinan sing populer, nanging apa sampeyan kaget ?. Mahe - Praslin, tangga teparo, Mahé minangka pulau liya ing Seychelles. Kutha iki dununge ibukota kepulauan, Victoria, sing kondhang amarga pasar sing rame. Yen sampeyan pengin plancongan ing pantai, jelajahi alas sing jembar utawa mung santai ing pirang-pirang resor sing regane dhuwur, mula bisa ditempuh.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.