24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Myanmar Breaking News Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan

Hilton Myanmar nyewa eksekutif hotel Ashok Kapur

ashok_kapur_cluster_director_of_business_development
ashok_kapur_cluster_director_of_business_development
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hilton Hotels & Resorts ing Myanmar ngumumake janjian Pak Ashok Kapur dadi Direktur Pengembangan Bisnis Kluster.

Veteran industri kanthi luwih saka rong dekade pengalaman ing plancongan lan keramahan, Pak Kapur melu wektu kanggo ngiyatake kehadiran Hilton ing negara kasebut.

“Pak Keahlian Ashok Kapur ing pasar berkembang ing wilayah kasebut bakal migunani banget nalika terus ngembangake ing Myanmar. Kita seneng nampani dheweke lan ngarep-arep bisa kerja sama kanthi terus ningkatake papan perhotelan ing negara iki, "ujare Helen Jacobe, Manajer Umum Kluster Hilton ing Myanmar.

Asale saka India, Pak Kapur duwe gelar Master ing Manajemen Bisnis lan Diploma Manajemen Hotel. Dheweke pindhah menyang Myanmar saka Thailand ing wulan April karo kulawargane. Pak Kapur bakal ndamel fungsi Sales, PR, Marketing, Revenue, Reservasi, lan Convention Convention kanggo kabeh hotel Hilton ing Myanmar lan ndhukung rencana bisnis strategis kanggo properti sing lagi dikembangake.

Pak Kapur saiki lagi tugas ing Kantor Cluster ing Hilton Mandalay. Ngomentari janjian kasebut, Pak Kapur ujar, "Aku terhormat gabung karo tim Hilton ing wektu pangembangan sing nyenengake iki. Warisan lan kaendahan alam ing Myanmar sing apik dadi tujuan sing apik. ”

Dumunung kanthi strategis ing jantung Mandalay, ing sisih tengen Royal Palace, Hilton Mandalay minangka hotel internasional pertama ing kutha kasebut sing nyedhiyakake akomodasi kelas atas, restoran kelas internasional, lan ruang sing cocog kanggo kabeh jinis acara, rapat lan konferensi. Ngrampungake tahap kaping pisanan ing rencana utama renovasi ing wulan Februari, Hilton Mandalay duwe lobi sing dirancang apik kanggo narik kawigaten seni lan materi pribumi Myanmar.

Restoran restoran sedina muput sing paling apik kanthi masakan Asia Tenggara lan lokal sing paling apik dibukak saiki ditambah karo kolam sing apik banget ing tengah-tengah kebon sing apik. Kamar tamu nawakake pemandangan Istana Mandalay sing nggumunake lan Bukit Mandalay sing misuwur lan dijadwalake ndandani lengkap ing wektu ngarep. Hilton wis operasi ing Myanmar wiwit Oktober 2014, sawise menehi kesepakatan penting karo Eden Group Company Limited kanggo mbukak limang properti ing tujuan utama ing Myanmar. Hilton Nay Pyi Taw, Resort & Spa Ngapali Hilton lan Hilton Mandalay dibukak wiwit saiki, banjur diterusake karo properti ing Danau Inle, Yangon lan Bagan sajrone rong taun sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.