Breaking News Korea Lor Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Pamrentah Industri Hospitality wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Trump lan Kim setuju babagan Pariwisata Singapura: Pamenang Shangri La Hotel, pemenang St. Regis lan Capella Resort

Pilih basa sampeyan
KimTrumpFood
KimTrumpFood
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina iki minangka dina sing apik kanggo jagad iki, lan dina sing luwih apik kanggo pariwisata Singapura kanthi pangakuan khusus menyang Hotel Shangri La, St Regis lan Resor Capella ing Singapura.

Donald Trump ninggali ramé lan rame kutha ing wingkingé nalika mriksa ing Suite presiden Hotel Shangri La ing Singapura bengi. Ing tengah greenery sing subur 15 hektar, Shangri-La Hotel, Singapura, papan sing ora ana gandhengane liyane. Dikenal minangka salah sawijining hotel paling apik ing saindenging jagad, ing kene diwiwiti keramahan Asia sing legenda ing Shangri-La

Ketua Kim Jong-un turu ing wengi sing apik ing Hotel St. Regis Singapura. Hotel mewah iki dadi luwih saka 25 pusat perbelanjaan lan pusat perbelanjaan, lan Kim bengi bengi golek pilihan gaya urip barat lan blanja, sing ilang banget ing negarane dhewe.

Nalika ana warta manawa pimpinan Korea Utara Kim Jong Un bakal tetep menginap ing Hotel St Regis, manajer gabungan Starbucks sing ana sacedhake ngira yen para jurnalis dikepung ing kana bakal duwe bisnis sing apik. Nalika manajer kasebut ujar manawa "akeh" wartawan wis nglindhungi toko ing Tanglin Mall sadurunge puncak Trump-Kim, Selasa, jumlah kasebut ora akeh kaya sing dikarepake. Nanging luwih saka 2,500 wartawan ing Singapura kanggo pertemuan puncak kasebut.

Trump lan Kim kumpul dina iki ing Capella Resort ing Retosa.

Sentosa dipromosikake minangka tujuan plancongan utama ing Asia lan plancongan resor pulau utama Singapura, jarak 15 menit saka distrik bisnis lan pusat perbelanjaan.

Pulo resort dikelola dening Sentosa Development Corporation, sing kerja sama karo macem-macem pemangku kepentingan kanggo ngawasi investasi properti, pangembangan atraksi, pengoperasian maneka warna tawaran santai lan pengelolaan kawasan perumahan ing pulau kasebut. Perusahaan kasebut uga duwe Mount Faber Leisure Group sing mung nganggo layanan kabel mobil Singapura.

Geser lan pertemuan sing nyenengake karo urip segara - kabeh ana ing sak panggonan ing pulau Retosa.

Capella Resort ing Retosa minangka resor pulau mewah sing dikenal kanthi desain kolonial lan desain Asia kontemporer. Capella Singapura saiki dadi panggung kanggo negosiasi bersejarah antara pimpinan Korea Utara Kim Jong Un lan Presiden AS Donald Trump.

Perusahaan arsitektur sing berbasis ing London Foster + Partners mbentuk maneh omah gedhong kolonial sing dibangun kanggo angkatan bersenjata Inggris ing taun 1880an kanthi desain Asia kontemporer kanggo nggawe resort modern lan bersejarah kanthi spa, lapangan golf, lan kolam renang sing apik sing ditemoni ing tengah alas ing 30 hektar tanah

Capella Resort, Singapura minangka resort mewah sing dununge ana 30 hektar lan kebon sing ana ing Pulo Sentosa, Singapura. Nduweni 112 kamar, suite, lan kamar tamu sing dirancang dening Norman Foster.

KTT dina iki bakal dadi sejarah lan Singapura dadi turis tujuan ing Singapura sing nampa promosi PR paling gedhe ing sejarah modern.

Ribut rame ing puncak Trump-Kim ing dina Selasa wis nggawe semangat wirausaha Singapura lan ningkatake pangarep-arep dividen pariwisata suwene sawise puncak debu kasebut rampung.

Siji wong nyoba adol reservasi akhir minggu ing Hotel Shangri-La, sing kasebut ing media minangka papan panginepan salah sawijining pimpinan - kanthi rega telu luwih.

Sugeng Rawuh ing Singapura!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.