Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Warta Breaking Taiwan Pariwisata

Biro Pariwisata Taiwan kanggo mungkasi sewa plancongan tanpa lisensi

20180612_2155349-1
20180612_2155349-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Biro Pariwisata Taiwan mromosikake akomodasi legal lan mungkasi “ora duwe lisensi sewan ”. Pamrentah bakal nindakake inspeksi ketat kanggo pamilik properti saka ora duwe lisensi sewa kanggo upaya nyedhiyakake akomodasi sing aman lan premium kanggo turis internasional.

Luwih saka 500 operator tur saka saindhenging pulau kasebut nganggo klambi T-shirt kanthi slogan "Backlash against Illegal Rentals" kanggo nyengkuyung upaya pamrentah ngontrol sewa tanpa lisensi sing duweni pengaruh gedhe marang Taiwan kang safety lelungan lan gambar.

Sawetara panyedhiya layanan wisata berkualitas tinggi ing Taiwan, kalebu Ez Travel, Cola Tour, Star Travel, Ezfly International Travel, lan Lion Travel uga dipuji ing konferensi pers saiki. Dheweke padha-padha kaping lima lan sumpah ing panggung kanggo nentang adol sewa tanpa izin nalika promosi hotel-hotel sing sah. Biro kasebut menehi persetujuan lan negesake masarakat umum manawa nggawe reservasi ing situs lelungan aman. Kanggo OTA manca negara sing ora bisa melu ing acara kasebut, Rakuten janji bakal kanthi proaktif nyemak lan nentang penyewaan sing ora duwe lisensi, Booking.com lan Agoda janji kanggo perang ora duwe lisensi sewa nalika nampa laporan pelanggaranBiro Pariwisata Taiwan bakal nerbitake jeneng platform sing ora ndhukung ing TaiwanStay.net (https://taiwanstay.net.tw/) lan ngetokake rilis warta kanthi tujuan kanggo nglindhungi safety para lelungan.

Data saka AirDNA, situs web analisis data internasional, nuduhake manawa klompok konsumen utama backpacker lan wisatawan sing nyewa omah jangka pendek yaiku wong enom umur antara 21 lan 30 taun sing relatif ora duwe pertimbangan keamanan sing komprehensif.

Ing taun-taun pungkasan, biro kasebut terus promosi konsep akomodasi legal, lan usahane ngasilake asil. Saliyane kerja sama karo pamrentah lokal kanggo ngetrapake denda, paukuman lan penutupan bisnis, Departemen Perjalanan lan Akomodasi biro uga ujar manawa pamrentah wis aktif ngontrol penjualan ora duwe lisensi rentals saka agensi lelungan. Sementara, biro kasebut uga dikenani pajak sing gedhe lan dendha sing akeh banget ora duwe lisensi adol sewa tanpa lisensi sing disedhiyakake dening lelungan jaban rangkah perusahaan e-commerce.

Sawetara agensi lelungan premium ing Taiwan uga dipuji ing konferensi pers dina iki. "Taiwan duwe luwih saka puluhan ewu hotel lan B & B sing sah, tegese pasokan hotel cukup ing pasar lelungan, "ujare Ez Travel. "Tanggung jawab agensi lelungan kudu aktif ngembangake lan kerja sama karo hotel legal, saengga nggawe kahanan win-win kanggo industri pariwisata. Perselisihan konsumen sing timbul saka adol murah lan ora duwe lisensi rentals bakal pengaruhe negatif ing gambar saka agensi lelungan lan njalari kapitunan kanggo wong-wong mau. "

Platform lelungan internasional, Lion Travel, uga negesake manawa bakal nyedhiyakake B & B sing aman, resik kanthi rega sing cukup kanggo para konsumen. Nanging yen pamrentah lokal nemokake pelanggaran lan verifikasi, produk sing gegandhengan karo hotel bakal dicopot saka situs web lelungan.

Biro menehi saran supaya TaiwanStay.net  nyedhiyakake informasi rinci babagan lelungan lan akomodasi sing sah sing bisa nyuda resiko lelungan lan nambah keamanan ing kenangan plancongan sing nyenengake.

Situs web lelungan premium sing disaranake dening Taiwan kang Biro Pariwisata kaya ing ngisor iki:

Lelungan EZ , Plancongan SingaColatour Startravel, Fly Easy

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.