Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking Rwanda News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Mewah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

RwandAir lan mitra NAS kanggo nyedhiyakake layanan santai ing Bandara Internasional Kigali

Pilih basa sampeyan
0a1-38
0a1-38
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Layanan Penerbangan Nasional (NAS) ngumumake perjanjian usaha patungan karo maskapai bendera nasional Rwanda, RwandAir. JV kanthi irah-irahan NAS RwandAir Limited, bakal dadi perusahaan manajemen lounge eksklusif ing Bandara Internasional Kigali (KIA).

NASRwandAir tugasake pambangunan lan pangembangan rong ruang tunggu anyar ing KIA, RwandAir Dream Lounge khusus kanggo penumpang premium maskapai lan ruang tamu sing teka. JV uga bakal njupuk manajemen NAS Pearl Lounge sing ana ing wilayah keberangkatan sing uga kanggo penumpang maskapai liyane.

"NASRwandAir JV minangka bagean saka inisiatif sing ditindakake RwandAir kanggo nganyari layanan kelas bisnis ing ranté regane, saka area khusus ing kantor kutha nganti bisa nglacak kanthi cepet lan layanan kualitas ing bandara, nganyarke fasilitas lan kursi amben sing rata-rata ing pesawat awake awake amba. ” ujar Yvonne Manzi Makolo, CEO RwandAir. " Dheweke nambahake, "Penumpang kelas bisnis penting banget kanggo kita lan kita wis milih mitra karo NAS amarga rekor asil ngasilake asil kanggo para pelanggan utama."

Lounge sing beda ing KIA nawakake kesempatan kanggo penumpang teka lan santai kanggo santai, nyegerake lan nikmati panganan sadurunge metu saka bandara utawa terus menyang tujuan liyane. Kanggo sampeyan sing pengin nggayuh kerja, ruang santai uga dilengkapi Wi-Fi lan layanan bisnis. NASRwandAir uga bakal ngluwihi layanan ketemu lan ngewangi para penumpang ing bandara sing ngidini proses liwat proses check-in lan imigrasi luwih lancar.

Hassan El Houry, CEO Group NAS ujar manawa "Kanthi kerja sama karo RwandAir, salah sawijining maskapai paling cepet ing Afrika, kita wis negesake komitmen kanggo sektor penerbangan ing Rwanda. Rwanda, minangka negara wis nduduhake pembangunan sing luar biasa lan minangka geografi penting kanggo NAS ing Afrika. Nalika nambahake jejak ing wilayah kasebut, kita terus ngupayakake nggawa layanan internasional sing bermutu ing negara kasebut lan luwih menehi kontribusi tumrap pangembangane. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov