Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Kuliner Warta Breaking Maroko wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pandas lan omahe Sichuan golek turis saka Maroko

Panda1
Panda1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Endi omah panda raksasa? ” "Apa sing dipangan panda raksasa?" "Pira kilogram panganan sing dikonsumsi panda raksasa sajrone sedina?" Ing situs kasebut ing acara kasebut, akeh turis lan Casablanca warga lokal takon host kanggo pitakonan iki lan liya-liyane.

Sawise tampil dening maskot karakter panda, ing zona lukisan DIY panda, selebriti seni lokal lan masarakat umume melu kegiatan lukisan kreatif patung patung panda. Karya seni kasebut diwenehi peringkat langsung lan paling apik dianugerahi penghargaan.

Kanthi panda raksasa minangka titik fokus acara kasebut, tampilan saka Sichuan ikumacem-macem lanskap sing apik lan tradhisi budaya sing apik uga narik kawigaten para pengunjung.

Ing wayah sore saka Juni 11, wektu lokal, ing kutha Maroko sing misuwur sejarah Casablanca, akeh atusan turis lan warga lokal padha kumpul ing kompleks blanja Tachfine Center. Sing narik kawigaten yaiku maskot karakter kostum panda sing apik banget, sesi Q&A babagan panda raksasa, lan lukisan panda. Swasana ing situs kasebut nyenengake lan akeh sing "seneng" acara kasebut ing media sosial. Iki mung sekilas tampilan penting ing Kampanye Promosi Pariwisata Sichuan "Beautiful Sichuan, Luwih saka Pandas" ing Maroko.

Sichuan ora mung omah pandas nanging uga akeh situs lan panganan enak. Penggemar lokal panda raksasa ujar manawa Sichuan iku tampilan apik lan fitur budaya kaya Sichuan masakan pancen apik banget, mula Sichuan minangka pilihan sing cocog banget kanggo tujuan wisata. Akeh pamiarso sing ngupaya Sichuan bahan promosi pariwisata saka maskot karakter kostum panda.

Konstruksi Gabungan "Sabuk lan Dalan", Nduwe Potensi Kerjasama ing Industri Pariwisata

2018 tandha mengeti 60 taun panyiapan hubungan diplomatik resmi antarane China lan Maroko. Ing taun-taun pungkasan, hubungan sing apik lan kolaboratif ing antarane rong negara kasebut terus maju, lan kerjasama lan pertukaran ing sektor ekonomi, perdagangan lan budaya uga terus dikuatake.

Ikatan antarane Sichuan lan Maroko uga diajeni wektu. Wiwit taun 2008, sawise Gempa Wenchuan sing ngrusak lan ngrusak ing Sichuan, pimpinan saka Maroko ngundang kanca-kancane Tionghoa kanggo ngucapake sungkawa, banjur disumbang sumbangan USD 1 yuta menyang wilayah sing kena bencana. Ing 2016, perjanjian pambentukan hubungan kutha-kutha internasional ditandatangani Sichuan ibukutha Chengdu lan kutha Fez Maroko, lan sawise resmi nggawe hubungan kutha-kutha sadulur, loro partai kasebut nindakake macem-macem pertukaran lan kerjasama ing bidang kayata ekonomi, perdagangan, budaya, pendhidhikan, pariwisata lan pelestarian teks kuna.

Kegiatan sing dianakake ing taun kepungkur kalebu "Minggu Budaya Tianfu 2017" ing Maroko, "Mlebu China, Ngalami Chengdu" karnaval lan festival candhi Taun Anyar Tiongkok, uga "Sichuan Cantik, Luwih saka Pandas" Kampanye Promosi Pariwisata Sichuan, wis nggawa akeh pertukaran lan pameran Sichuan unsur budaya lan pariwisata kanggo Maroko.

Minangka mitra alami ing pambangunan "Sabuk lan Dalan," Maroko padha karo Sichuan amarga uga duwe macem-macem situs "Warisan Alam lan Budaya Dunia", mula kalorone pihak duwe potensi gedhe ing kolaborasi lan pertukaran pariwisata internasional. On Juni 12, wektu lokal, Grup Pemasaran Pariwisata Sichuan sing dipimpin dening Fu Yonglin, direktur Komisi Pengembangan Pariwisata Sichuan, ngunjungi Biro Pariwisata Fez, ing ngendi para pengunjung China ngenalake lan menehi rekomendasi Sichuan iku sumber daya pariwisata lan uga ngundang Biro Pariwisata Fez lan agensi perjalanan lokal sing teka Sichuan supaya bisa ngiyatake komunikasi lan kemitraan.

Ningkatake Pertukaran Pariwisata Budaya, Nggawe Platform kanggo Kerja Sama Pragmatis

Durung suwe iki, Fu Yonglin, direktur Komisi Pengembangan Pariwisata Sichuan, memimpin Grup Pemasaran Pariwisata Sichuan kanggo nindakake macem-macem kegiatan babagan promosi Sichuan budaya pariwisata lan perdagangan lan ekonomi ing Turkey. on Juni 8, Direktur Fu mandhegani Grup kasebut kanggo kunjungan khusus menyang Asosiasi Pariwisata Turki, lan komunikasi karo Kalay, anggota Dewan Direksi lan Berna Akar, direktur Departemen Luar Negeri. Loro-lorone ngenalake karakteristik turisme lan produk sumber daya masing-masing, lan nindakake bursa jero babagan kerja sama ing bidang kaya nggawe produk, turis lan pemasaran terpadu kanthi fokus ing strategi "Sabuk lan Dalan".

Ibrahim Halil Kalay, anggota Direksi Asosiasi Pariwisata Turki, ujar manawa sumber pariwisata akeh lan macem-macem, Sichuan nduweni daya tarik sing apik kanggo turis Turki. Asosiasi gelem nggawe platform pertukaran lan kerjasama ing pariwisata ing antarane loro pihak, lan intensitas publisitas lan promosi Sichuan pariwisata, kanggo ningkatake kerja sama pragmatis antarane perusahaan saka loro-lorone lan ngatur luwih akeh turis sing bisa dituju Sichuan.

Chen Hongtao, wakil manajer umum Sichuan China International Travel Agency Co., Ltd., minangka wakil saka telung perusahaan pariwisata sing ngunjungi liyane, ujar manawa dheweke gelem kerja sama karo Agensi Plancongan Entry & Exit Turki kanggo nggawe ramah jangka panjang kemitraan lan jembatan kekancan antarane loro-lorone.

Kampanye Promosi Pariwisata Sichuan "Cantik, Luwih saka Pandas" Kampanye Promosi Sichuan nduweni pengaruh kanggo nduwe panda raksasa minangka utusan kanggo pamer ing jagad Sichuan iku sumber budaya lan pariwisata unik, mundhak Sichuan iku fame internasional, deepen ijol-ijolan antarane Sichuan lan negara liya ing budaya, pariwisata, ekonomi lan perdagangan, lan ningkatake interaksi lan kolaborasi multilateral. Wiwit diwiwiti taun iki, Kampanye Promosi Pariwisata Sichuan "Cantik, Luwih saka Pandas" wis dianakake ing pirang-pirang negara kayata Japan, Turkey lan Maroko. Kegiatan konstituen kampanye apik banget lan pantes, lan Sichuan pariwisata, minangka simbol saka panda raksasa, wis narik perhatian lan minat para profesional turis lokal, masarakat umum lan media.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.