24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Breaking Indonesia Mexico Breaking News Warta Breaking Panama Warta Breaking Peru Spanyol Breaking News Thailand Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Tunisia USA Breaking News

Apa kutha sepuluh sing kudu dituju ing jagad iki? Punta Cana? Cusco? Djerba? Palma? Phuket?

PuntCANA
PuntCANA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miturut Indeks Kutha Destinasi Global paling anyar, tujuan internasional kanthi konsentrasi pengunjung sing plancong kanggo santai lan santai yaiku Punta Cana

Punta Cana ndhaptar dhaptar sepuluh kutha paling dhuwur ing endi luwih saka 90 persen lelungan tamu sewengi ing 2017 kanggo tujuan sing ngluwihi bisnis - kayata plancongan utawa kunjungan kulawarga. Dhaptar kalebu sawetara tujuan sing kurang dingerteni sing nyedhiyakake turis eco, penggemar sejarah, pengunjung pantai lan para petualangan.

Kanthi budaya unik dhewe nanging kanthi fokus umum ing santai lan nyenengake, 10 kutha paling dhuwur kalebu:

  1. Punta Cana, Republik Dominika
  2. Cusco, Peru (98%)
  3. Djerba, Tunisia (97.7%)
  4. Riviera Maya, Meksiko (97.5%)
  5. Palma de Mallorca, Spanyol (97.2%)
  6. Cancun, Meksiko (96.8%)
  7. Bali, Indonesia (96.7%)
  8. Kota Panama, Panama (96.3%)
  9. Orlando, Amerika Serikat (94.1%)
  10. Phuket, Thailand (93%)

 

Plancongan internasional terus tuwuh kanthi tarif sing luar biasa, ngowahi ekonomi lokal lan mbisakake wong bisa nggedhekake cakrawala — manawa lelungan kerja utawa dolanan.

Sumber: Indeks Kutha Destinasi Global Mastercard

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.