24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality Warta Mewah News Sudan Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Costaarto Khartoum, sing ana ing gandhengane Kali Nil Biru lan Putih, nggodho pasar turis sing durung ditutup nalika ulang taun kaping 10

Piramida-Korinta-LR-View-from-the-hotel-to-the-Blue-and-White-Nil-Rivers-Sudan's-pyramids-Corinthia-Hotel-Khartoum
Piramida-Korinta-LR-View-from-the-hotel-to-the-Blue-and-White-Nil-Rivers-Sudan's-pyramids-Corinthia-Hotel-Khartoum
ditulis dening editor

Kunjungan menyang pasar wisata Sudan lan ibukutha, Khartoum, sing luwih apik saiki dadi luwih apik amarga hotel utama ibukota, Corinthia Hotel Khartoum, nawakake tabungan 10% kanggo akomodasi kanggo ngrayakake ulang tahune hotel kaping sepuluh ing taun iki.

Dibukak kanthi resmi tanggal 17 Agustus 2008, baja lan gelas Korinta Khartoum dirancang kanggo mirip kapal layar, nalika dununge pusat ora ngerteni pertemuan Sungai Biru lan Putih sing apik. Nduweni enem restoran lan kafe kelas internasional kalebu restoran paling dhuwur ing kutha kasebut, Restaurant Rickshaw lantai 18.

Turis njupuk pelayaran kali Nil sing apik lan gumun nalika tontonan dina Jumuah Whirlling Dervishes nalika wayah sore ing distrik Omdurman ing kutha kasebut. Museum Etnografi lan Museum Arkeologi minangka pangalihan kutha liyane.

Khartoum minangka pangkalan ideal kanggo njelajah ara-ara samun Nubia ing sisih lor, amarga dununge akeh situs Warisan Dunia UNESCO. Iki kalebu Royal Necropolis ing Meroe, ing endi candhi lan luwih saka 200 piramida dadi papan istirahat para Firaun Nubia sing kuwat sing nate mrentah Mesir.

Pariwisata menyang Sudan saya suwe saya alon, dadi alternatif kanggo Mesir utawa minangka 'wajib-ndeleng' yen Mesir wis dijelajah. Situs-situs arkeologi Sudan saingan karo Mesir lan nggambarake pengaruh Nubia Kuna ing saindhenging Afrika Wétan sajrone ewonan taun. Sudan duwe piramida luwih akeh tinimbang tangga teparo ing sisih lor lan turis ora kudu ngantri kanggo ndeleng.

Paket mengeti kaping sepuluh kalebu akomodasi ing kamar utawa suite, sarapan, WiFi gratis, akses menyang gym, kolam renang, lan fasilitas santai kayata ing njero Sabratha Spa & Fitness Center.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.