24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News Warta Pamrentah Investments News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Airbus mitra karo pamrentah Côte d'Ivoire

0a1-47
0a1-47
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Airbus lan pamrentah Côte d'Ivoire nandatangani Memorandum of Understanding (MoU) kanggo nggawe kerangka kerja sama kanggo nyengkuyung pangembangan industri aerospace negara kasebut sing wis ditemtokake strategis kanggo pembangunan ekonomi.

MoU kasebut ditandatangani dina iki dening Yang Mulia Amadou Koné, Menteri Transportasi Republik Côte d'Ivoire lan Mikail Houari, Presiden Airbus Afrika Timur Tengah kanthi ngarsane Mulia Daniel Kablan Duncan, Wakil Presiden Republik Côte d ' Ivoire lan Guillaume Faury, Presiden Pesawat Udara Komersial Airbus.

Miturut syarat MoU, Airbus lan pamrentah negara Afrika bakal njelajah saluran kerja sama kanggo ngembangake sektor aerospace ing Côte d'Ivoire ing macem-macem wilayah.

"Kita yakin manawa kemitraan karo Airbus iki bakal nyumbang kanggo pertumbuhan ekonomi Côte d'Ivoire uga ndhukung kita nggawe kerangka kerja sing luwih kuat kanggo pangembangan industri, nggawe lapangan kerja lan pembangunan kapasitas kanggo negara kita," ujare Mulia Daniel Kablan Duncan, Wakil Presiden Republik Côte d'Ivoire. Kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake visi lan nggawe Côte d'Ivoire dadi pusat teknologi aerospace ing Afrika, "ujare.

“Kolaborasi antarane sektor publik lan swasta iku penting kanggo nggampangake tuwuhing ekonomi lan industri. Liwat MoU iki, kita bakal kerja bareng karo pamrentah Côte d'Ivoire, nuduhake keahlian, ngrembug kesempatan lan upaya dhukungan kanggo nggawe sektor aerospace sing kuat lan berkelanjutan. Ing Airbus, kita komitmen kanggo ndhukung pembangunan sosial ekonomi berkelanjutan ing Afrika liwat kemitraan kaya iki. "Ujare Guillaume Faury, Presiden Pesawat Udara Komersial Airbus.

About Airbus

Airbus minangka pimpinan global ing bidang aeronautika, spasi lan layanan sing gegandhengan. Ing 2017 dhewek ngasilake dhuwit saka € 59 milyar ditulis kanggo IFRS 15 lan dipunginaake tenaga kerja sekitar 129,000. Airbus nawakake pesawat penumpang sing paling lengkap saka 100 nganti luwih saka kursi 600. Airbus uga pamimpin Eropa nyediakake pesawat tanker, pertempuran, transportasi lan misi, uga salah sawijining perusahaan spasi utama ing donya. Ing helikopter, Airbus nyedhiyakake solusi rotorcraft sipil lan militer paling efisien ing saindenging donya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov